fredag 14 oktober 2011

Ilsken

Nu är jag så arg att jag håller på att gå upp i molekyler. Sambon och jag gick upp på vinden för att hämta ner fler lådor. Då är det någon idiot som har låst gallergrinden så vi kommer inte upp. Personalen går hem klockan fyra så nu sitter vi här och kan inte göra ett dugg åt vinden förrän på måndag.

En kompis till sambon kommer imorgon. Han skulle hjälpa oss att bära ner de tyngsta sakerna för att jag skulle slippa det. Gissa om jag skrivit ett ilsket mail till HSB nu. De får jäklaranamma ställa upp med bärhjälp i veckan nu när de ställt till det så här.

Gud så arg jag är!

5 kommentarer:

anybody sa...

Schhhh .. andas!

Det är som det är .. vad är det värsta som kan hända?? Tänk på vackra saker, krama gubben, klappa katten, titta ut .. se färgerna .. eller mörkret och stjärnorna.

Och som I-or brukar säga .. "Hur som helst, vi har inte haft någon jordbävning på sista tiden" :-)

Cicki sa...

Anybody: Det är inte ofta jag blir arg, men det var jag idag.

Klart I-or har rätt. Å inga Heffaklumpar har jag heller sett på sista tiden....:-)

Ingabritt - after work sa...

Befogad och riktad ilska är fullkomligt normalt och ska respekteras tänker jag. Ut med den och invänta morgondagens ro. Jag förstår att din planering gick i stöpet rejält, that´s why. Kanske var det meningen att ni skulle få en vilodag?

Cicki sa...

Ingabritt: HSB fick ett ilsket mail där jag frågade om de nu tänkte ställa upp med bärhjälp. När jag skrivit det så rann ilskan av mig. Jag hade fått sagt det jag ville. Nu blir det nog fönstertvätt istället. Måste passa på medan vädret tillåter.

Moster Ma sa...

Jamen så bra då. Nu kan du ta det lugnt i helgen och låta HSB-gubbarna
göra jobbet. Trevlig helg!