torsdag 13 oktober 2011

Bloggtips

Efter tips från Mångmamma så hamnade jag på bloggen Anybody´s place. Det var det bästa jag läst på länge. Nu har jag läst och läst och läst, men måste sluta för det är en dag imorgon också. Då får jag fortsätta att läsa vad denna fantastiska människa skriver. Snacka om att ha ordet i sin hand, penna, tangentbord, eller vad man nu ska kalla det för. Jag blir både fascinerad och avundsjuk över att någon kan formulera sig så lätt och lekande och tilltalande.

5 kommentarer:

AprilSus sa...

Tack för tipset! Hamnade direkt bland mina favoriter.

Jag blir också lite avundsjuk med dem som har förmågan att trolla med orden så de verkligen trollbinder en som läsare. Själv har jag istället lite problem med att hitta orden i mitt tröga hjärnkontor. Ibland gör det mig smått galen!

Samtidigt så är jag ju glad att min tumör inte ställde till med mera skada än så. Den är ju borta nu och orden brukar komma fram till sist, även om det tar lite tid ibland.

Ha en fin torsdag, vännen!

Kramisar!

Ingabritt - after work sa...

Jag har också läst, och läst. Denna kvinna är sannerligen ingen dussinvara. Lättillgänligt, roande och med mycket djup. Jag tror att bakom anonymiteten gömmer sig ett proffs. Juholtföljetongen går vidare tills vi får något nytt. Rent generellt tycker jag dock att det är litet skrämmande med drevfenomenet och behovet att ständigt ha ett offer på altaret. Mannen har handlat djupt klandervärt, den inre kompassen verkar ha klickat totalt. Vad är det som får vissa människor att tappa omdömet så totalt. Kulbo verkar ha blivit oturbo. Nej fy, jag blir så trött. Stoppa världen, jag vill kliva av!!!

Cicki sa...

AprilSus: Fibron påverkar ju också det här med att det är svårt att hitta orden. Jag får rena rama afasin ibland. Det gör mig galen. Som tur är vet jag vad det beror på och då har jag lättare att acceptera det. Den som tror att fibro bara handlar om värk vet inte vad den pratar om.

Ingabritt: Visst är hon bra. Som du säger så måste det vara ett proffs. Hon sätter ju fingret på både det ena och det andra på en gång och får ihop det på slutet. Det är proffsigt.

anybody sa...

Oj .. det var många vackra ord! Tack, tack, tack .. det kändes både stort och oväntat!!

Tyvärr så måste jag göra er besvikna och erkänna att jag är så långt ifrån ett proffs man kan komma. Ärligt talat så har jag aldrig försökt skriva någonting alls före den dag jag började blogga för 4 år sedan.

Helt vanlig alltså .. man, barn, hundar, katter, symaskin, ett brinnande socialt engagemang och en rastlös kreativitet som resulterar i de mest märkliga alster eller misslyckanden .. ;-)

Men bekräftelse sitter aldrig fel .. det blev en guldkant på livet som verkligen behövdes just nu när jag av någon outgrundlig anledning blivit "bestraffad" med en seninflammation i foten och en rejäl förkylning??

Kanske en socialdemokratisk sammansvärjning?? ;-)

Cicki sa...

Anybody: Helt klart har du en talang som legat ouppväckt tills du började blogga. Jag har själv skrivit mycket i mina dagar (innan jag blev sjuk och tappade orden) och det var länge sedan jag läste texter som flöt så fint som dina. Det är INTE tomt smicker......:-)

Och senfästesinflammation är helt klart någon form av vedergällning. Varifrån är jag inte säker, men det kan vara från det röda hållet....;-) Keep on, girl!