måndag 10 oktober 2011

Shoppingrunda

Idag behövde vi åka ner på stan. Det var apoteket som gällde. Eftersom sambon dragit in en rejäl slant på datorhantering i förra veckan, så tänkte vi även passa på att köpa lite saker som stod på önskelistan. Ingen lyxkonsumtion, men ändå sånt där som vi inte riktigt har råd med annars.

Så efter lite sms:ande med Mångmamma så blev det inhandlat hästliniment. Den här gången är det sambons kropp som behöver lite smörjelse. Vi köpte även galltvål för att försöka göra ren vår hemska otvättade vardagsrumsmatta.
Vi tänkte oss även ett bekök på The Phonehouse för att kolla upp det här med familjepaket för mobilerna. Det visade sig att sambon inte läst på ordentligt. Det billiga alternativet han tittat på innehöll ingen ringpott. Och det vill vi ju ha. Så efter konfererande hit och dit och en stunds promenad för ett familjebeslut så slutade det med att vi trots allt hoppade på den nya telefondealen. Vi gick in i butiken i hopp om att spara in 50:- i månade och gick ut ur butiken med en merkostnad på 120:-/mån. Det är så typiskt oss. Men vi resonerar så här, att nu släpper vi det fasta abonnemanget och hamnar på plus minus noll, med någon krona hit eller dit. Och har två sprillans nya telefoner med gratis surf. Sambon tog en Iphone 4 och jag valde en Ericsson Xperia Ray.

Den rosa skönheten på bilden, stod där vi parkerade. Inte för att jag är så mycket för rosa, men den här kunde jag gott tänka mig att äga....:-)

4 kommentarer:

Mångmamma sa...

Ledsen att jag missade din påringning!
Vi var precis på väg in genom dörren hemma och då låter (LÅTER) det verkligen om fyra små som ska snubbla in först, få av sig jackor, skor, väskor osv ...
Tur att du fick sms,et i alla fall!
Och den där rosa skönheten skulle jag också kunna tänka mig!

Cicki sa...

Mångmamma: Tänkte ju att jag skulle överraska dig....:-) Det får bli en annan gång.

Kesu sa...

Den rosa moppen (kanske vespan) är läcker. Så det blev inte den den här gången då? ;)

Cicki sa...

Kesu: Inte den här gången. Men man vet aldrig. Det kanske blir någon gång, i alla fall.....:-)