fredag 1 april 2011

Det är hon

Det finns många fina svenska artister. En av dem är Brolle, enligt mig i alla fall. Så jag fick mitt lystmäte ikväll när han var med i "Så ska det låta". Han sjunger bra, verkar vara otroligt trevlig och tål dessutom att tittas på (fast man är en gammal tant)........:-)

3 kommentarer:

AprilSus sa...

Har precis läst det du skrev och jag har ju förstått att man måste vara jäkligt duktig på att både orka och våga bråka med FK. Mycket starkt gjort! Känner inte att jag har den orken, jag har gett upp någonstans på vägen?

Jag missade "Så ska det låta", men det går ju i repris och finns på svt play skulle jag tro? Jag tycker också att Brolle verkar vara en toppen kille och rösten har jag älskat från första gången jag hörde honom.

Det var i TV programet "Popstars" 2001 som Brolle provsjöng för en chans att bli en av bandmedlemmarna i ett nytt band som skulle skapas. Brolle var så långt mycke bättre än alla de andra sökande. Han gick inte vidare för han var för bra för att vara med i ett band. De ansåg att han skulle bli solo artist istället och blev lovad skivkontrakt på plats. Och den karriären har ju gått hur bra som helst. Mer än man kan säga om de två poppgrupper som programserien hann skapa inna skiten lades ner. Att jag minns det är för att min stora dotter som då var 7-8 år, gillade både programmet och de ny popgrupperna. Själv minns jag mest bara Brolle... :)

Natti natti!

Cicki sa...

AprilSus: Jag vet att jag har en enorm inneboende kraft. Det upptäckte jag när jag kämpade för min sons rättigheter. De tog jag fram också för min egen del när det behövdes. Jag hade väl lite gratis av att jag kunde lagtexter och rättigheter rätt bra innan.

Det var skoj att läsa det där om hur Brolle upptäcktes. Det visste jag faktiskt inte. Det var ett program jag lyckades missa, när det sändes.....:-)

Spader Madame sa...

Så verkar han helytlle. Jag gillar också! Så spelade han på en av bridgefesterna i Örebro!