måndag 28 mars 2011

Vänskap och en sunkig dator

Idag har hela dagen gått åt till att umgås. En väninna som nästan bor i Långtbortistan, eller i alla fall i Norrköping, har varit och hälsat på. Det var länge sedan vi sågs, så det fanns mycket att ventilera. Vi ses inte så ofta, men när vi ses så är det alltid så trevligt.

Dessutom lyckades jag ställa till med lite elände på min dator igårkväll. Jag blev vansinnig på den och stängde impulsivt av den på knappen. Så får man inte göra! Så sambon har svurit ett par ramsor över den idag. Den sjunger nog på sista versen nu. Rätt som det är så lägger den nog bara av.

8 kommentarer:

Shirouz sa...

Nej, nej, nej! Inte göra så! Det var så jag knäckte min dator så att den bröt ihop och lämnade in. Men visst förstår jag dig. Jag var också förbannad... Nu är jag mest bara lite ledsen över alla dokument som jag inte vet om det går att rädda...

Mångmamma sa...

Aj, aj, aj.
En datorlös Cicki vill inte veta av! :)
Mysigt med besök också.

AprilSus sa...

Ja, man blir ju smått galen när datorn vill ta över och styra och ställa. Hoppas verkligen den vill hänga med ett tag till.

Jag är så glad att jag nu kan gör det jag vill och inte det dator har lust med. Men idag råkade jag stänga av min nya snälla dort på felaktigt sätt av misstag. Skulle bara ta bort lampkontakten från utaget och då slocknade dator!? Gissa om jag blev rädd? Måste ju vara snäll mot min nya vän. :)

Håller tummar och tår för att din dator är seglivad. Kram!

engelsson sa...

Hrrrmmmm..ja så där har jag oxå gjort..gick inte så bra nej

Polargrevinnan sa...

Datorer ska visst behandlas som spädbarn. Du har tur som har en karl i huset som kan fixa datorn.
Jag kan inte lägga in fotona som jag tagit i helgen. De går att kopiera till dokument men inte till bildarkivet så nu struntar jag i det ikväll.
Ha det bra.
Kram Viola

Cicki sa...

Shirouz: Än så länge hänger den ihop även om den ber om lösenord så fort den automathämtar mailen. Men det kan jag stå ut med....:-)

Mångmamma: Det var trevligt. Hoppas det blir snart igen.

AprilSus: Jag är nästan lite avundsjuk på dig som sitter där med en sprillans ny "baby".....:-)

Engelsson: Visst är de dumma som inte tål lite impulsiv hantering....:-)

Polargrevinnan: Varför tror du jag valde en dataguru.....:-) Det var ju så det började. Han skulle laga min dator.....och det sa klick.

Hoppas du får till dina bilder imorgon.

Lena sa...

Tänker på dig.
Hoppas att du är OK.
Kramar Lena

Inger Marianne sa...

Krånglig, seg och trotsig är min också ibland, den är bara 3år men tekniken går fortare o fortare, hade jag råd köpte jag en NY!
Kram