fredag 1 april 2011

Ali

På onsdag åker Ali tillbaka till Ghana. Hoppas han inte behöver vara borta så länge. Vi håller tummarna för att Madde och han kan få starta om sitt liv så fort som möjligt. Och att Melina inte behöver vara utan sin pappa alltför länge.

8 kommentarer:

Mångmamma sa...

Trist!
Säger som du - hoppas det går relativt kvickt för Ali att komma hem-hem igen!

engelsson sa...

Men så tråkigt..ja jag håller tummarna jag oxå..hårt.. O jag hejar på dig med dina promenader..jag kan inte påstå att jag lyckats ta mig ut på så väldigt många sådana ännu..har oftast för ont..utan hela viktminskningen kan nog skyllas på kostomläggningen.. Jag har ju minskat mitt kolhydratintag radikalt..en till två skivor grovt fullkornsbröd samt ca en dl ris, pasta eller potatis till lunch eller middag...det e hela mitt dagliga intag av sånt..ibland blir det bara en skiva bröd om dagen..

Jag önskar dig en riktigt bra fredag..o må ni ha finväder..kram

Polargrevinnan sa...

En onödig resa, tycker jag.
Vi är måga som håller tummarna att familjen ska återförenas snarast.
Kram Viola

Trebarnsmamman sa...

Läste om det på fb och jag hoppas att allt nu skall gå smidigt. Dvs inga problem med byråkratin och att han snart är tillbaka hemma hos sin svenska familj!

Cicki sa...

Mångmamma: Vi hoppas verkligen att han kan komma tillbaka hit så fort som möjligt.

Engelsson: Så flitig är jag inte med promenerandet. Det har varit för halt. Men det ska bli. I alla fall har jag den målsättningen.

Polargrevinnan: Visst är det onödigt. Så in i vassen onödigt. Både när det gäller kostnaderna och att de måste vara ifrån varandra en tid.

Trebarnsmamman: Ja, det är ju det där med byråkratin man oroar sig för.

Inger Marianne sa...

Hej Cicki! Du har tur, du var en av de tre vars lott blev dragen.
Överraskning kommer på posten. Skicka bara namn och adress på min mail. Kram Kram!
Inger

Cicki sa...

Inger: Vad roligt. Så glad jag blev nu. Kram

Shirouz sa...

Oh, jag ligger efter med besök hos dig, och nu läser jag bakåt, jag hoppas att Ali kommer hem snabbt, jag med, jag ska försöka bidra med något jag också. I övrigt, skönt att ditt data-trassel inte blev långvarigt!