torsdag 11 juni 2009

Trosor PÅ

I mitt förra blogginlägg så efterlyste Moster Ma att få se de nya trosorna......på. Här kommer bildbevis, PÅ galgen På balkongen. Hoppas Mostra är nöjd nu......:-)

För övrigt har väninnan U och jag varit på loppis idag. Inte en endaste liten tygbit följde med hem. Det blev bara tre böcker som inte ville släppa taget om mina fingrar.

Nu ska jag baka och försöka hinna ifatt att läsa alla bloggar.

20 kommentarer:

Bim HD sa...

Hm, såg faktiskt riktigt bekväma ut!!! Skulle nog sitta som ett smäck under träningskläder... Behöver en omgång nya underkläder att ha där - men helst inte i bomull. Eller, kvittar väl. Bara de sitter bra och inte lämnar stygga märken så valkarna syns för mycket under trikåerna, hahaha... Nä, jag vägrar träna utan underkläder, urk... och vägrar string!!! Men, många kör med endera det ena eller andra för att det inte ska synas några kanter, hua...
Må så grankott...
hm, något intressant i bokväg???

Cicki sa...

Du ser vad olika man är. Jag vill bara ha bomullstrosor, men med stresch. I bokväg blev det Mellan sommarens längtan och vinterns köld av Leif GW Persson och Tankar från sängkanten av Marian Keyes. Den tredje boken köpte jag åt sambon. Den var om Kalle dussin. Sambon är väldigt historiskt intresserad.

Moster Ma sa...

Du dom ser riktigt bra ut PÅ!!!
- verkar riktigt PÅ om jag ska va ärlig.

Cicki sa...

Moster Ma: Nu fick du som du ville, att se dem PÅ....:-)

Moster Ma sa...

Du är allt en liten "lurig en" du!

Le Loup sa...

Ser förbaskat bekväma ut om du frågar mig. :)
Det där med string, ja. Jag begriper det inte. Även om jag av någon outgrundlig anledning har sådana i byrålådan så lägger jag mig hellre i en myrstack i en vecka än tar på mig sådana.
Till dags dato har jag aldrig träffat på ett par string som är bekväma. Sedan kan man ju undra varför jag har köpt dylika, men jag är ju som ett förvirrat får i affärerna ibland... :)

Cicki sa...

Moster Ma: Jo det händer. Man ska ta livet med en klackspark, tycker jag.

Shirouz: Jag har också några ligger undanstoppad. Av någon outgrundlig anledning så använde jag lite sexigare underkläder de åren jag var singel. Jag kan inte förstå varför. De åkte ju ändå av....:-)

Camilla sa...

Dom där såg ju sköna ut. Ungefär min stil.
Stringtrosor och andra minimala modeller vill jag inte ha. Tantvarning eller inte, men i så fall väljer jag att vara tant.

Cicki sa...

Camilla: Trosor ska ha bra komfort och skön känsla. Annars får det vara.

Barbamorsan sa...

Jag har sådana i samma färg helt ok om du frågar mig :)

Cicki sa...

Barbamorsan: Nu ska jag bara se vilken storlek jag känner mig mest nöjd med. Sedan ska jag köpa upp en hög. Det var ju bra pris på dem också. Sånt är ingen nackdel....:-)

Spader Madame sa...

Du är tuff du, Cicki! Brukar också lägga upp bilder på kläder, men har ännu inte hittat dit med några av den här sorten! Ha en toppenhelg!

Cina sa...

Stringtiden är över här också! Det är bekvämt och comfort som gäller. Det gör ju inget om de är snygga OCKSÅ!

Lena sa...

Dom ser riktigt snygga ut och i svart blir dom ju "lite"sexiga oxå.
Har ju kommit i tantåldern och för mej är det bekväma i bomull som gäller.
Tantvarningen bjuder jag på,varsågod.

Ha en bra dag.
Kram

Cicki sa...

Spader: Visst är jag modig som vågar visa trosorna. Lugn, du kommer till den här sorten du också, så småningom.

Cina: String har jag aldrig varit speciellt förtjust i. Jag har väl några med spets och sånt där liggandes. De kan man ju ev ha till fint....:-)

Lena: När det gäller trosor så har jag varit i tantåldern länge. Det är bomull och skön känsla som gäller. Kan man sedan kombinera det med lite sexighet så är det ju ingen nackdel....:-)

MiasAteljé sa...

Snygga trosor. Ser riktigt sköna ut. Underkläder måste sitta bra annars blir man vansinnigt irriterad.
Ha en skön helg i dina nya trosor.
Mia

Cicki sa...

Mia: Numera har man kommit till den insikten att bekvämlighet går före snygghet. Kan man dessutom kombinera dessa två saker så är lyckan total.Jag tror inte jag tillbringar hela helgen i samma trosor....:-)

Hannele på Hisingen sa...

Böcker på loppis är bra,
ofta rätt nya för billig peng.

Cicki sa...

Hannele: Numera köper jag nästan alla mina böcker på loppis. För det mesta ger jag tio kronor styck. När jag var där i torsdags så var det en bok som kostade femton. Det var en jättetjock, nästan ny av GW Persson. En sån som man får ge nästan hundringen för på bokrean.

Bim HD sa...

Ja, det ÄR inget fel på bomull! Det var i träningsklädssyfte som jag tänkte just där. Och när man tränar så suger ju bomull fukt - jodå, man blir fuktigt av SVETT, hahaha. Mindre skönt då alltså. Så då är microfiber bäst! Annars har jag bomull så det så. Just nu faktiskt, hihihi. Ehhh, boxer tror jag med Snobben eller något ;)
Ehhh, tror nog jag visat upp något häftigt inköp på trosor i bloggen ngn gång så. Nyinköpta och oanvända - helt ok. Värre kanske att visa dem med innehållet I? Eller varför förresten - vi går ju i bikini osv på sommaren??? Var går gränsen??? Hm, även om jag betvivlar att jag direkt visar upp mig helt och fullt med bikini på i bloggen, hahaha...
Må så grankott...