söndag 7 juni 2009

Hemliga presenter

Igår sydde jag så ögona blödde och jag hade ont som en gnu. Jag har sytt födelsedagspresenter till Ebba. Det har strulat för det är ett tylltyg som inte vill ligga still plus en del knepiga detaljer i mönstret som jag naturligtvis skyndade mig förbi och sedan fick sprätta upp och göra om. Det har även blivit en liten sak till Amadeus där jag gjort mönstret själv efter en förlaga. Jag är inte helt nöjd utan får nog göra om mönster lite till och testa fler gånger. Men nu får det vara som det är.

Jag är lite hemlighetsfull eftersom jag inte vet om Ebbas mamma och pappa läser här. Men jag har fotat och kommer att fota mer idag så bildbevis kommer. Nu ska vi strax iväg och rösta och sedan blir det fyraårskalas. Jag hoppas alla tar chansen och röstar till detta EU-val. Att rösta är både en rättighet och skyldighet. Utnyttjar man inte den rättigheten så har man frånsagt sig rätten till att få vara missnöjd när något blir fel. Man har ju inte utnyttjat sin chans att vara med och påverkat.

4 kommentarer:

Mandragora sa...

Jag håller med dig där, röstar man inte så har man förbrukat sin rätt liksom, då kan man inte klaga.

Christina sa...

Håller helt med - här har också röstats idag :)

Det ska bli kul att se vad du har sytt sen...

Moster Ma sa...

Röstat var det här också!
Nyfiken på presenterna!!!

Cicki sa...

Mandragora: Rösträtten är något vi ska vara väldigt rädd om. Det är ju bara att se sig om hur det ser ut i resten av världen för att man ska förstå hur viktig den rättigheten är.

Christina: Det var folktomt när vi kom till röstlokalen. Fast fler hade rösta en vad man trodde skulle göra det, enligt funktionärerna.

Snart kommer det bilder. Ska bara fixa lite i PS först.....:-)

Moster Ma: Det är bra att du gjort det. Bilder kommer snart.