lördag 13 juni 2009

History of rock´n´roll

Ikväll är det en helkväll för alla gitarrälskare. TV2 kör en temakväll. Det är allt från aukustiskt till death metal. De bjuder på en massa godbitar som Yngwie Malmsteen, AC/DC och Tommy Emmanuel.

Jag vet då vart jag kommer att hitta sambon. Just det, klistrad framför TV:n. Själv nöjer jag mig nog med att titta på I Robert Johnsons fotspår.

Så ladda upp med chips, öl eller cocacola och digga kvällen och natten lång.

6 kommentarer:

Le Loup sa...

Och Slash, glöm inte Slash, denna gåva till mänskligheten som både förljuvar livet med sin gitarr och sitt vackra väna anlete :)
Vi sitter klistrade nere på klubben ikväll :)

Cicki sa...

Shirouz: Jag tänkte faktiskt på dig när jag såg tv-tablån. Förstod att det var något för dig....:-) Ha en trevlig kväll på klubben.

Klimakteriehäxan sa...

Jag hade aldrig hört talas om den där australiensaren men han var ju helt fenomenal! fast det blir ändå lite tjatigt i längden när man inte är supersuper fan.

Cicki sa...

K-häxan: Jag hade inte heller gjort det tidigare, Nu blev det så att vi spelade i de tidiga bitarna och såg på Babel som gick på fyran. En mycket sevärd film. Sedan slog vi över och tittade på historien om Robert Johnson. Det är en fängslande historia. En så ung man som spelade i enbart tio år innan han dog vid tjugosex års ålder. Han hann skriva massor med musik och anses som kung i bluesvärlden fortfarande. Han föddes 1911 och dog -38.

Le Loup sa...

Blinkade man så missade man Slash, men det gjorde inget. Håller med om australiensaren, det var makalöst!

Cicki sa...

Shirouz: Som sagt var såg vi inte allt utan spelade in. Australiensaren är kvar att titta av. Verkar som du hade en helkväll på klubben.....:-)