Syblogg, matblogg,eller musikblogg? Det är frågan. Det viktigaste är att det är MIN blogg. Här får jag tycka och tänka vad jag vill om vad som helst. Gillar du det så är du hjärtligt välkommen hit.
tisdag 9 juni 2009
Abbas fiskbullar
När man haft kattvård och fått ont i kroppen så är det väldigt bekvämt att värma en burk fiskbullar. Förstärker man sedan smaken med lite dill och hummerfond så smakar det till och med alldeles utmärkt.
Annika: Sånt där är ju så olika. Det är som att jag inte kan äta kräm och mjölk blandat. Tycker det ser ut som kräk. Jag gillar kräm och jag gillar mjölk, men inte blandat.
Vem är Cicki? Jo, en liten lagom (nåja, kanske lite för mycket)tjock tant i sina bästa år. Lever med sitt livs kärlek, i bloggen kallad för Sambon. Tillbringar mycket dagtid vid symaskinen och kvällstid framför TV:n med katten Elvis i famnen.
Till familjen hör också ett antal barn, bonusbarn och bonusbarnbarn. Ingen nämnd och ingen glömd.
6 kommentarer:
Ja, jag gillar också fiskbullar. Man kan greja till dom lite extra som du skriver. Billigt och gott!
wv är yeheme...låter som en välsignelse på arabiska. Abba yeheme!
Jag tycker också det är gott någon gång då och då. Och med ris till.
Lite arabisk välsignelse är säkert inte fel....:-)
Till dig eller katten?
Jag har inte ätit fiskbullar sen vi i stort sett levde på det och torskrom som studenter. Kanske värt att pröva igen?
Bloggblad: Ja det var ju till mig och sambon. Till katterna hade jag inte behövt spetsa med dill och fond....:-) De får nöja sig med Mjau.
Jag klarar inte av att äta fiskbullar... Konsistensen är vidrig, ju mer jag tuggar desto mer växer de i munnen...
Annika: Sånt där är ju så olika. Det är som att jag inte kan äta kräm och mjölk blandat. Tycker det ser ut som kräk. Jag gillar kräm och jag gillar mjölk, men inte blandat.
Skicka en kommentar