söndag 24 maj 2009

Vissa dagar

En del dagar blir bara så konstiga. En sådan dag har det varit idag. För det första så sov jag alldeles för länge. När jag väl kom igång så visade det sig att det gick ut en massa varningar från min bloggsida. Googlade man på namnet så varnades det för att gå in på min blogg. Sånt vill man ju inte veta av som bloggare och inte heller om man är rädd om sina bloggvänner.

Så sambon satte igång en felsökning med mig som assistent som i min tur hade Christina i telefon som support. Felet hittades och klarades av. Men då var hela dagsplaneringer redan förstörd. Jag hade planerat att fortsätta att röja i tyglådor. Nu la jag det åt sidan och pysslade lite med bloggen istället.

Jag behövde lägga in en ny räknare eftersom det var den gamla som ställt till strulet. Via Christina fick jag även tips om en feed där man ska se vart ens bloggvänner befinner sig i världen. Så en sådan la jag även till och lite annat fix blev gjort.

Inte nog med allt detta strul, så fick jag även ett mail ifrån en vän som jag inte hört av på länge. I det mailet så fick jag rapporter om skillsmässor och bröllop så det bara går runt i huvudet. En del dagar borde man nog bara dra ett täcke över sig och låta passera. Det får bli nya tag imorgon istället.

Ett positiv sak idag i alla fall. Pappa och jag hade ett samtal om en massa gamla saker, om hur det var när jag växte upp. Saker som jag inte hade en aning om. Det känns bra.

4 kommentarer:

Bim HD sa...

Idag kommer jag IN :)
Hm, nu kör jag ju även Firefox och inte IE som kanske(?) är det vanligaste... Firefox är dock rätt känslig för felkodning dessutom, osv. Sidor kan se ok ut i IE, men i Firefox är de helt kraschade... Men, den passar mina behov bättre :P
Men, in kom jag!!! idag... :P
Må så grankott...
visst är det härligt med folk man lär känna via nätet? så fort något strular, så kommer det medelande, mail eller sms, hihihi. Och så kan man ibland även få prata med dem, eller tom krama om dem!!!

Cicki sa...

Bim: Det där med Firefox har jag inte tänkt på. Jag har den installerad med använder mest IE. Förr använde jag alltid Netscape för den var känsligare mot virus. Nu har ju den inte alls hängt med i utvecklingen så då fick det bli IE. Men vi startade upp i Firefox igår och då såg jag att texten var inte alls lika snygg som den är i IE. Fast det är ju en smaksak.

Skönt att du inte får någon varning idag. Visst är det härligt med kompisar man lär känna så här och som man förhoppningsvis får krama om någon gång.

Le Loup sa...

Jag har inte fått några varningar alls, jag,men jag tänker lite på den där feeden, var man ser var folk kommer ifrån, den stämmer nästan aldrig på mig... Linköping eller ibland Vimmerby står det, (men du vet ju var jag kommer ifrån,) jag undrar varför det blir så?

Cicki sa...

Shirouz: Tydligen var det bara igår och även beroende på vilken webläsare man hade. Det där med feeden verkar inte alltid stämma. Det är mest en kul grej. Såg att jag hade någon från Californien som läste många inlägg igår. Förmodligen någon utvandrad svensk/svenska.