torsdag 28 maj 2009

Loppisbesök

Idag när vi skulle veckohandla, blev det även en sväng förbi loppisen. Vi hade en del utrensning att lämna. Naturligtvis blev det även ett besök i butiken.

Det slank med två tyger som ska omvandlas till någonting annat, troligtvis kassar. Marian Keyes och Stieg Trenter ville också följa med hem. Självklart fick de göra det.

8 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Tyg är väl inget problem för dig, du har ju användning för det! Men jag undrar vad du kommer att tycka om Trenter. Jag gjorde ett omläsningsförsök av honom för inte så länge sedan och ... njaaaa ska kanske inte skriva mer???

Bim HD sa...

Åh, Trenter... det var länge sen man hittade några - samlare jag? Nähä... :) Hm, har både Stieg och Ulla - rätt lika, fast olika? ;)
Hm, och Marian Keyes är aldrig fel :P
Må så grankott...
ngn här - läs jag - funderar på att ta fram symaskinen... ska på bröllop till midsommar. Vad ha på sig? Har ett möjligt tyg - Kennedystil? Hm, dock saknar jag fodertyg, konstigt va? suck...

Cicki sa...

K-Häxan: Tygen är mer eller mindre redan planerade. Trenter är mest ett litet samlarområde, likaså Christies böcker. Jag har testat och läst om några Trenter och de känns rätt töntigt skrivna, men kul ändå.Både Harry Friberg och Vesper Johnson är väl figurer som möjligtvis hör hemma på fyrtiotalet...:-)

Bim: Jag har förstått att du är lika knäpp som mig att du samlar på vissa författare. Vattenmelonen har jag jagat ett tag nu. Du skulle få villha-frossa om du kom till bokavdelningen på vår loppis....:-)

Lena sa...

Visst är det roligt att gå på loppis. Alltid hittar man något man MÅSTE ha, är just nu på jakt efter gamla sysaker.
Ha det bra och ta det lugnt.
Kram/ Lena

Annela sa...

Snygga tyger. Jag gillar det färgglada med stjärnor eller vad det är. Det kommer att bli fina kassar.

Cicki sa...

Lena: Som du väl redan förstått så älskar jag också loppisar....:-) Hoppas du gör några fina fynd på gamla saker. Jag letar efter gamla handarbetsböcker. Ha det bra själv. Kram

Annela: Ja, det färggranna var rätt kul. Tyvärr var det en väldigt liten bit så det kommer bara att räcka till en kasse. Vill du ha den så kan du ju tinga på redan nu.....:-)

Spader Madame sa...

Älskar Trenter!! Stockholmsbeskrivningar och mat- en härlig kombo! Men visst -böckerna speglar väl en anings aning förlegade tankar... Hoppas på en superhelg för dig och sambon! KRAM!!

Cicki sa...

Spader: På nåt vis kan man inte annat än tycka om Trenter trots att det är så töntigt....:-)

Ha en skön helg själv. Fattade det som att det var en resa lite söderut som var på tapeten i helgen.