fredag 28 mars 2008

Vilken hund är du

Hittade det här roliga testet via Smycka. Klicka här så kommer du direkt till testet.

Mops
Mopsen är barnvänlig, livlig och glad hund med charm, utstrålning och intelligens. Den passar bra med barn och andra husdjur. Mycket hund i litet format med stor personlighet som varierar från en mops till en annan. Mopsen är hundvärldens clown, fylld av energi och humor och den strålar sig gärna i uppmärksamhetsglansen. En mops vet hur man uppför sig. De är självsäkra nog att känna till sitt eget värde och är i princip orubbligt harmoniska. Mopsen älskar andra hundar, ju större desto bättre. Får den inte den uppmärksamhet den förväntar sig är det andras förlust, mopsen drar vidare till någon som bryr sig. Mopsen älskar att sitta i knäet, men är absolut ingen latmask. Tvärtom så är den oerhört energisk och med på det mesta, och det bästa dne vet är att få komma ut på galej. Mopsen har inga jaktinstinkter men den är väldigt följsam och lätt att få väluppfostrad.

5 kommentarer:

Hilda sa...

Hi hi....vad spännande detta är alltså vad testet visade om dig...Vad tycker du själv om beskrivningen?? Av det jag känner dig så finns det fler goda egenskaper som både du och hunden har alltså...måste oxå göra det där testet...Nu måste jag rusa i väg på min kulturella dag. vi hörs sen Cicki!

Cicki sa...

Det var kul att läsa själv och vissa saker stämmer ganska bra, faktiskt....:-)

Lena sa...

Tycker att det verkar stämma bra på dig.
Ha en bra dag.

Anonym sa...

Hihi, vad kul att du också blev en Mops :)

Anonym sa...

Hm, om man har läst/läser din blogg.
Ja, då tror jag nog att detta stämmer lite ok, ja... ;)
Hrm... Gjorde det själv och jag var en engelsk bulldog... ... ... Glömde bara spara det! Dock vet jag vem som har själva texten sparad, så den kan jag ju låna av henne, hihihi... dock saknas bilden jö... Göra om den kanske? ;)
Må så grankott... värmländskan Bim, som dock inte gillar den andra jag gjorde... inte ett enda jota! ;)