torsdag 27 mars 2008

Enjoy

För drygt ett halvår sedan blev jag uppringd av Enjoy. De hade ett erbjudande till gamla medlemmar att om man var medlem i ett halvår skulle man få ett gratis välkomsterbjudande. Det enda kravet som fanns var att man var med i ett halvår. Man skulle INTE behöva köpa nåt under det halvåret. Detta INTE gjorde att jag hoppade på det. Igår mailade jag Enjoy och ville säga upp mitt medlemsskap eftersom jag fullgjort mitt åtagande om att vara med i det där halva året.

Men se det gick inte. Man måste handla för minst 199:- innan man får gå ur. Nu har jag mailat de och berättat hur överenskommelsen var. Går de inte med på det så skickar jag nog Sverker Olofsson på dem. Och meddelar Telenor att de kan utbilda Enjoy i hur man bemöter sina kunder.

Uppdatering:
Efter en mailväxling där jag kände att jag ilsknade till mer och mer kom det till slut ett mail där de meddelade att de avslutat mitt medlemskap. Det var ju det jag ville så jag känner mig som en segrare nu. Man ska inte ge sig så himla lätt när man anser sig har rätt.

4 kommentarer:

Annika sa...

Förbaskade lurendrejare! Tur att du inte gav dej!! Tror att många inte orkar bråka utan handlar för att slippa tjafs. Men rätt ska ju vara rätt!

Lena sa...

Gillar din stil.Kämpa på.

Cicki sa...

Annika: Jag sa just det till sambo också att tänk så många som kanske inte orkar stå på sig och betalar istället för att slippa bråk. Jag var så arg att jag var benägen att anmäla dem.

Lena: Jag har varit världens mespropp för men jag har börjat tuffa till mig. Har det med åldern att göra tro....:-)

Hilda sa...

Klart att du är segrare Cicki, heja dej!!!