torsdag 27 mars 2008

Lite shopping

Eftersom solen sken och tandläkarräkningen skulle bli billigare än väntat och det var en hel kvart tills nästa buss skulle gå så slank jag in på Lindex. Där hängde den här skönheten och väntade på mig. Det är skön kvalitet, glada färger och man ser inte vråltjock ut i den. Dessutom ett mycket facilt pris, 99:-. Det har jag unnat mig idag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hm, solen skiner här idag också...
Dock har jag inte direkt njutit av den, nej. Började dagen med att blogga - efter att igår bara njutit av att domänen var åter igen, puh... sliten efter jobbet dessutom, och samtal med chefen, hrm...
Men, efter lunch skulle jag - tänkte jag? - blogga om gårdagen. Men, då gick kroppen i däck och jag har sovit hela eftermiddagen, kul? Ställt in träningen ikväll också, vila?
Så nu halvligger jag här framför datorn med liten Leo Tass i knät som en kamin, puh... en stickning och läser alltså blogg... Gillar den där blommiga... känns som häftig att ha i sommar också med något sommarlikt till... drömmer, som du hör... ;) Snön ska bort först va?
Må så grankott... värmländskan Bim

Annika sa...

Inte ofta man hittar nåt som är både fint och billigt! Jag har också kikat på Lindex tunikor men inte provat nån. Gillar kvaliteten, ska nog unna mej nån jag också!

Klimakteriehäxan sa...

Just den där var inget för mig, tror jag, men priset suveränt! Jag tycker att Lindex har skärpt sig, hittar ganska ofta nåt där, överkomligt dessutom! (de två överdelar jag "fick" behålla efter min senaste shoppingtur var båda från Lindex, du kanske läst min post om Smakdomaren)

Cicki sa...

Annika: Kvaliteten är ljuvlig. Sån där härligt tunn, mjuk bomullstrikå. Det här kommer att bli ett riktigt favoritplagg tror jag. De hade en storskjorta som jag fastnade för oxå men den var dyrare och vår ekonomi är inte den bästa just nu.

Häxan: Lindex har skärpt till sig. Förr har jag handlat det mesta på KappAhl Xlent. Lindex här i stan brann förra året så efter uppbyggnaden har de fått större och bättre lokaler. Tydligen har de även ändrat sortimentet till det bättre. Jag såg ditt inlägg om smakpolisen. Min smakpolis är ju 50 mil bort så jag får väl domen till sommaren någon gång...:-)

Hilda sa...

Åh vilket härligt mönster!!! Jättefin på dej!!!

Cicki sa...

Tack Hilda-gumman