onsdag 31 augusti 2011

Nattrapport

Nu har vi sovit första natten i de nya sängarna. Vilken skillnad. Den första skillnaden var när jag satte mig på sängkanten och det blev så högt. Inte att allt säckade ihop som det varit tidigare. Nu fjädrade det bara lite lätt.

Den största skillnaden är nog ändå att sambon sovit så lugnt. Han har inte vänt och vridit på sig sjuttioelva gånger, vilket alltid påverkat min sömn. Han har heller inte kvidit i sömnen vilket han annars gör. Nu blev jag heller inte sjösjuk av sängens gungningar.

Det stod i en medföljande beskrivning att det kan ta några veckor innan kroppen vant sig vid sängen och att madrassen format sig efter kroppen. Det kan jag tänka mig, för sängen är väldigt fast. Men oj så skönt det var att lägga sig i något som inte bara sjönk ihop.

Höften är likadan idag. Förmodligen sträckte jag mig när vi höll på igår. Gissar att det släpper om några dagar. Imorgon är det vattengympa, så varmt vatten och lätta rörelser ska nog hjälpa. Nu är det i alla fall tvättstuga. Täcken och kuddar ska blir rena och fräscha. Bild kommer när jag bäddat rent och gjort fint.....:-)

8 kommentarer:

Mångmamma sa...

Mysigt. Jag har sovit trångt och roat mig med lite sängvandring men ont i någon höft har jag inte. Hoppas varmt vatten hjälper.
Kram

Ann Catrine sa...

Tänk vad skönt ni ska sova sedan då, när ni vant er vid de nya sängarna!
Och sömn som är såå viktigt för vårt vlbefinnande!
Ser fram emot bilder :-)

Kram

Cicki sa...

Mångmamma: Det där med nattvandringar känner man ju igen. Jag hade nästan varje natt bägge barnen plus katten i min säng. Den äkta hälften låg alldeles ensam och bredde ut sig medan jag låg som ett zäta....:-)

Ann Catrine: Sömnen är ju det bästa botemedlet för de flesta krämpor och för oss, som har en dålig sömn i sjukdomen, är det ju extra viktigt att sova bra.

Trebarnsmamma sa...

Åh vad skönt att ni redan första natten sovit bättre!!!!!!! Hoppas att det fortsätter så :)

AprilSus sa...

Vad härligt det låter med en så god nattsömn redan första natten i nya sängen. Jag skulle nog också behöva byta ut min gamla säng? Jag hör ju hur fjädrarna knäpper varje gång jag vänder mig och då vaknar jag alltid till. Ja, inte utav knäppandet, utan av vändningarna. ;)

Önskar dig och sambon många goa nätter med välbehövlig sömn.

Kramis!

Moster Ma sa...

Guld värt eller hur?

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Visst är det härligt.

AprilSus: Hoppas du även du snart får en ny säng. Sök fondmedel, det gjorde vi.

Moster: Verkligen värt allt guld i världen.

engelsson sa...

O vad glad jag blev nu..underbart.. Den sängen verkar bli en välsignelse för er..kram