tisdag 30 augusti 2011

Höftskott?

Någonting hände med min höft när vi höll på med sängarna. Det gör skitont och jag har svårt att gå. Det är som om något låst sig. Det känns som ett ryggskott, fast i höften. Undrar om man kan få höftskott? Har tagit en Tradolan och hoppas att det släpper. Jag kanske ska inviga nya sängen med att inta viloläge.

8 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Usch, hoppas att det släpper lika fort som det kom.

Spader Madame sa...

Håller med! Häck väck höftvärk!

Mångmamma sa...

Aj!

engelsson sa...

Uscha såna där låsningar får jag ibland i höfterna o även knäna..Det brukar rätta till sig....kram på dig o sov nu så underbart i er nya fina säng

Cicki sa...

Ruta Ett: Det är lite bättre nu i alla fall.

Spader: Trollformeln hjälpte lite.

Mångmamma: Ja, så känns det verkligen.

Engelsson: Jag brukar få låsningar i knän och vrister annars men de brukar gå över snabbt. Det här är lite bättre nu men inte helt borta. Hoppas det är det imorgon.

engelsson sa...

Kikar in o säger gomorron o hoppas höften din rättat till sig..ha en bra dag..

Pärlmudden sa...

Godmorgon! Hoppas höften blivit bättre.
Jag vet inte riktigt hur det går till med röstningen, det var ingen länk för att rösta igårkväll iallafall. Antar att de nominerade presenteras på lördag, och att röstningen öppnar då. Om det finns nån länk sen till att rösta, så kommer jag publicera den på bloggen såklart. Annars så ska jag försöka påminna dig ändå. :)
Ha en bra dag!
Kram

Cicki sa...

Engelsson: Höften är likadan, men jag har sovit gott i alla fall.

Pärlmudden: Nja, höften är likadan. Bra om du lägger in en länk. Då blir man påmind. Det är ju ett toppenjobb ni gör. Att jag inte anmält mig är för att jag får så ont om jag stickar mycket. Annars skulle jag gärna vara med och stötta.