fredag 2 september 2011

De nya sängarna

Här är de nya sängarna. Själva sängarna syns ju inte men det är vanliga Sultan som står på ben. Vi har inte plats med någon sängstomme i vårt sovrum så det får bli så enkelt som möjligt.

Vi kostade på oss två nya kuddar och nya satinlakan. De var lite dyrare, men känns som än väl använd kostnad. De är underbart sköna att sova i, samt att än så länge verkar det inte fastna katthår på dem. Vi får väl se hur de bär sig åt efter en tvätt. Jag känner mig fortfarande salig över att kunna vakna värkfri på morgonen, även om det inte håller i sig hela dagen.

10 kommentarer:

Inger Marianne sa...

Gud vad det ser skönt ut, hoppas att det håller länge med den härliga sovkänslan.
Kramis

Mångmamma sa...

Skönt och fräscht med nya sängar.
Vet du, jag ville inte ha någon sängram/stomme till våra lite för breda sängar - det är dessutom svårt att få tag på något vettigt - så jag köpte resolut två stycken staketsektioner på byggmarknaden, sågade av de i rätt storlek, slipade och målade vita.
Ännu ett år senare, funderar jag på om jag ska skruva fast "gavlarna" i väggen eller fortsätta ha de stående direkt på golvet!?

Pärlmudden sa...

Härligt! Och vilka fina lakan! de är jag verkligen avundsjuk på. :)
Kram, ha en bra helg! <3

Cicki sa...

Inger: Jag hoppas också det.

Mångmamma: Smart. Där vi bodde tidigare hade jag ett lapptäcke som jag sytt som satt bakom. Funderar på att sätta upp något snyggt tyg här eller fortsätta att ha det som det är. Har inte bestämt mig än.

Pärlmudden: De var inte så hiskeligt dyra så du kan kosta på dig....:-)

Fina muddar du skänkt till Maddes auktion.

engelsson sa...

Det ser verkligen inbjudande ut.. Ja Viola Gråsten ja..jag vågar väl knappt berätta att det e filt nummer två jag hittar..två likadana..blåa..hade velat ha en orangeröd oxå..eller har du sett de ljunglila hon gjorde..underbara.. Kram o ha en fin helg..

engelsson sa...

Hej,,den lila hittar du på tradera om du söker på avslutade auktioner..den gick skyhögt..o ja retrolakan e folk tokiga i ...

AprilSus sa...

Ny sängarna med de nya fina lakana ser riktigt inbjudande ut.

Sitter och nästan gäspar käkarna ur led och är avundsjuk på din säng.

Nu säger jag tack för mig och god natt. Sov så gott i fina sängen. Kramis!

Spader Madame sa...

Säng, säng, säng! Ser mysigt ut! Själv undrar jag varför jag är uppe redan nu en lördag.

Klimakteriehäxan sa...

Det är gruvligt viktigt att ha en bra säng! Själv hade jag en Sultan som höll i 30 år, drygt!

Cicki sa...

Spader: Gå genast och lägg dig igen!

K-häxan: Jag "ärvde" en Hästen en gång i min gröna ungdom. Jag köpte en lägenhet som var ett dödsbo, så det följde med lite möbler. Bland annat denna Hästen-sängen. Nu vet jag inte hur länge den förra ägaren haft den, men jag hade den i mer än 20 år och då var den fortfarande inte slut. Det var bara det att min fd man ville att vi skulle köpa nya sängar.

Man känner det nu när man börjar bli äldre och lite skröplig hur viktigt det är med en bra säng. Får man inte sova så är man ju helt slut.