onsdag 31 augusti 2011

Jäkla skitvärk

Den här värken är fruktansvärd. Den har spridit sig från höften och sitter nu i hela vekryggen. Precis som ett ryggskott. Jag kan inte gå, stå eller sitta. Men det kan inte vara ett ryggskott för det började inte som ett sådant. Förmodligen har jag kompenserat det höftonda och fått ont i ryggen istället. Som är ännu värre. Jag har inte hunnit vila någonting eftersom jag först hade tvättstuga och sedan har vi varit och handlat.

Fina grannen kom dessutom över med en hel hög med gardiner som jag fick att sy av. Det är en kanonkvalitet. Siden från Mellanöstern. Hon är från Libanon och hade beställt dessa från Syrien, ateljesydda. Jag ska sy kuddfodral av det tänkte jag.

Så jag har varken tid eller lust med en massa värk. Ska i alla fall lägga mig en stund nu medan sambon fixar mat. Jag får fota sängen imorgon. Idag fixar jag det inte.

7 kommentarer:

Mångmamma sa...

Nej!
Inte ont ju.
*ber att det ska gå över fort*

Cicki sa...

Mångmamma: Be mycket och hårt så kanske det släpper. Ska ta det jättelugnt imorgon. Värmedyna och Helene Tursten, typ!

AprilSus sa...

Usch! Lider verkligen med dig. Jag hoppas att det ger med sig snabbt.

Kramis!

Cicki sa...

AprilSus: Vi verkar lika skruttiga just nu, både du och jag.

Camilla sa...

Usch ryggont är jobbigt. Hoppas verkligen att det blir bättre snart.

Härligt att få sånna tyger att sy av. Men ta det lugnt, tygerna finns kvar.

Småländskan sa...

Krya på dig! Ta det lugnt. Se till att få lite ryggmassage och ingnidning av Voltaren-gel. Det hjälper, om det "bara" är "vanligt ryggont".
Kram, en försiktig sån

Cicki sa...

Camilla: Jag lovar att ta det lugnt.

Småländskan: Tyvärr kan jag inte använda Voltaren, inte ens gelen. Är mycket överkänslig mot acetylsalisyra så jag vågar inte ens testa. Fick en gång en allergichock som hette duga och efter det är jag jätterädd för mediciner som innehåller det. Jag har även varningstext i min journal mot det. Men jag ska köpa hästliniment. Fick en gång av Mångmamma och det hjälpte. Nu är det slut så jag måste iväg till Lantmanna.

Försiktiga kramar mottages tacksamt....:-)