torsdag 1 september 2011

Värkrapport

Idag är värken uthärdligt. Det är helt fantastiskt att vakna och känna att kroppen fått vila bort en del av värken. Vet inte när jag upplevde det senast. Sambon har samma upplevelser och det är underbart att se honom pigg och utvilad för en gångs skull. Jag tror dessa nya sängar betytt ännu mer för hans sömn än för min.

Jag har bestämt att ta det lugnt idag och ta mina Tradolan var sjätte timme. Jag tycker inte om att ta dem på dagtid, men jag tänker som så att värken ska inte få en chans att sätta sig fast. Gör den det så spänner jag mig och får ännu ondare på det viset. Om jag känner att jag klarar av vattengympan så ska jag gå iväg på den. Där kan jag både basta och vara i det varma vattnet även om jag tar det lugnt med rörelserna. Gårdagskvällen var gräsligt. Dit vill jag inte tillbaka igen.


3 kommentarer:

Madde sa...

Det är tänkt till Ali faktiskt:) Är det samma val då?
Han gillade sj nr 3:)

Trebarnsmamma sa...

Sköt om dig Cicki! Snart är värken borta och du vet precis som jag att smärtfria dagar är bra dagar. Just nu har du inte smärtfria dagar och då handlar det om att göra det så uthärdligt som möjligt. Försök göra roliga och trevliga saker, för på många sätt fungerar det nästan lika bra som tradolan. Och tillsammans med tradolan kan det ju bli toppen! KRAM

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Vaknade smärtfri idag så jag tänker undvika Tradolan. Var både yr och illamående av den igårkväll. Fixade vattengympan riktigt skapligt. Tog det mycket lugnare men kunde ändå röra mig bra. Ska ta det lugnt idag också och lägga mig och vila när jag känner det behövs. Skulle det behövas får jag väl peta i mig en Tradolan men hoppas och tror jag slipper det.