fredag 17 juni 2011

Det är roligt nästan jämt

Vi håller på att sälja undan lite saker för att få ihop till lite roligheter i sommar. Bland annat så lade vi igår ut ett bord på Blocket. Ett bord som bara har stått oanvänt. Vi putsade upp det och snyggade till det och la ut annonsen igårkväll.

I morse ringde det en kvinna och var intresserad. Nu har hon varit här och köpt det. Det blev lite prutande, men vi fick ut dubbelt så mycket som jag trott och lite mindre än vad sambon satt som pris. Så jag är jättenöjd.

Det roliga var att det visade sig att hon håller på att bygga upp ett företag med designade kläder. Hon har jobbat med det tidigare i Rumänien, som hon kommer ifrån. Nu vill hon göra det även i Sverige. När hon fick höra vad jag gör så tyckte hon att vi kanske kan samarbeta. Nu har vi bytt visitkort, mailadresser och hemsidesadresser. Få se vad det kan leda till.

Man vet aldrig vad dagen har i sitt sköte när man vaknar på morgonen. Ibland blir det väldigt roligt.

6 kommentarer:

Ruta Ett sa...

Men så kul!! Nätverkande på hög nivå!! Lycka till!

Mångmamma sa...

Samarbete är fina grejer!
Hoppas det leder vidare!

Lisette sa...

Kul och grattis till att du tagit dig till vad jag skulle vilja göra men som aldrig vill bli av!!! Massor av grejer blir ju bara liggande/stående till ingen nytta. Får se om jag gör slag i saken nu och försöker bli av med lite "bråte" Ha en bra helg.

Cicki sa...

Ruta Ett: Nätverk är bra!

Mångmamma: Hoppas det. Hon verkar vara ett riktigt energiknippe. Hon var helmysig....:-)

Lisette: Vad jag förstått så har du en sömmerskekarriär bakom dig. Kanske framför dig också.....:-)

Christina sa...

Samarbete - det finns inget som är roligare när man jobbar i ett ensamt yrke. Hoppas det blir ngt.

Cicki sa...

Christina: Vi får väl se hur det utvecklar sig. När jag bodde i Sundsvall så var jag med i ett nätverk som hette "Företagsamma kvinnor i Sundsvall". De blev mina arbetskamrater.

Jag kollade upp om Larsmäss igår. Det krockar tyvärr med vår Sundsvallsresa. Annars var jag sugen på att anmäla mig dit....:-)