fredag 6 maj 2011

Piggare

Det känns så bra nu för jag känner mig piggare än på länge. Kanske är det så att medicineringen för sköldkörteln börjar visa resultat. Även förkylningen har ju släppt så jag hoppas verkligen inte att jag smittas av sambons flunsa. Jag vaknar tidigare på dagarna morgnarna och jag har en arbetslust som jag inte haft på länge. Det kan ju även vara ljuset och värmen  som påverkar mig positivt. Oavsett vad det är så känns det så himla bra. Den här känslan vill jag stanna kvar i länge.

4 kommentarer:

Christina sa...

Jag har en kompis som har problem med köldkörteln, så jag har förstått hur noga det är att få rätt medicinering. Skönt att du börjar känna dig piggare och dessutom kreativ.
Våren är livgivande :-)

Cicki sa...

Christina: Jag har ju trappat upp ända sedan i okt-nov för att just se rätt nivå. Det verkar som om jag hamnat där nu. Visst lever man upp när våren och sommaren kommer.

AprilSus sa...

Vad härligt att höra! Det är inte lätt att veta vad som gör att man mår bättre, men det kan ju kvitta när det går åt rätt håll.

Har man flera diagnoser med liknande symtomer (tötthet) så blir det extra svårt att veta vad som orskar vad? Har själv ätit Levaxin i flera år, men trött är jag ändå fast proverna är bra och då skyller jag på fibron eller på mina blodvärderna som ligger lågt ibland.

Ha en fin kväll!

Cicki sa...

AprilSus: Blodvärden och blodtryck är nog det enda som är bra på mig....:-) Den risiga sängen gör ju inte saken bättre. Vaknar av att jag inte kan ligga kvar längre för att det gör för ont. Men jag orkar mer på dagarna och vaknar som sagt var tidigare. Man får vara glad åt det lilla.