lördag 7 maj 2011

En väska blir till del 4

 Nu är fickorna på plats på fodertyget. Här är det en blixtlåsficka som blir två fickor i och med att den är öppen upptill. Bredvid den så sitter en mobilficka.
 Här är det två lika stora fickor bredvid varandra. Jag tycker man ska ha gott om fickor i sin handväska. Det är mycket lättare att hålla ordning då.

När jag syr så använder jag strykjärnet väldigt mycket. Jag mäter också mycket hela tiden. För mig är det självklart med den noggrannheten för att få ett så perfekt slutresultat, som det bara är möjligt.
Här är nu sidostycket fastsatt och fodret är klart, så här långt. Det sitter även en ögla i sidsömmen. Den ska jag sedan fästa en nyckelrem i. Snart kommer det roliga arbetet att sätta ihop ytterväskan med fodret. Men först ska jag sy en axelrem och fästa den på ett kul och snyggt sätt.

5 kommentarer:

Mångmamma sa...

Jag har inte kommenterat på ett tag men attans vad noga jag följt ditt väskprojekt!
Även om jag vet hur mycket jobb det ligger bakom, av egen erfarenhet, blir jag så imponerad av din noggrannhet.
Ska bli mycket spännande att se slutresultatet.
Kram

Cicki sa...

Mångmamma: Nu är den klar och jag är grymt nöjd. Ska fota de sista detaljerna imorgon och lägga ut. Just nu håller jag på att baka ciabatta. Jag vet att det är mitt i natten och det är inte normalt att baka då. Men vem har sagt att jag är normal.....:-)

KB sa...

Ska bli skoj att se det färdiga resultatet!Jättesött fodertyg du valt.Bra med utanpåfickor också.

Här blir inget sytt alls nu. Är på sluttampen med flytten/röjningen. En städfirma ska dit i veckan,mäklare är kontaktad, sen ska vi INTE göra någonting på ett tag, bara sitta i vår syrenberså o dricka kaffe och fläderblomcider!Dock ej blandat!

Kram

KB

Bloggblad sa...

Jag har plockat fram jeansväskan nu = sommar...

Cicki sa...

KB: Du har ju det du gör ändå. Sy får du göra sedan. Bilder kommer idag.

Bloggblad: Den är också en riktig sommarväska....:-)