söndag 31 oktober 2010

Datanördar

Jag tog bilden på ambulanshelikoptern med min mobilkamera. Jag har fortfarande inte lärt mig riktigt hur man tar bilder med den. När jag sedan skulle tömma kameran så hittade jag några gamla bilder. Några var så gamla att de var tagna i mars när vi var uppe hos dottern och hennes sambo.

Så här ser det ut när man är hos dem. Alla sitter vid varsin dator. Sambon gör det också, även om hans dator inte syns. Jag gissar att jag själv satt vid symaskinen när jag inte fotade. Jag sydde ju lite nya draperier och sådant när vi var där.

6 kommentarer:

Christina sa...

He he, det kan man kalla lite nördigt, fast det ser rätt trevligt ut. Ungefär som att sitta och läsa tidningen medan någon stickar...bara lite modernare :-)

Cicki sa...

Christina: Det var ingen dum jämförelse. Vi har ju en gemenskap i allt det där nördiga i alla fall. Vi sitter ju inte och tiger....:-)

Bloggblad sa...

Det kallar jag modernt socialt umgänge. Maken och jag sitter vid varsitt bord och skickar mail till varandra...
Kanske träffas de på Facebook?

Cicki sa...

Bloggblad: Jag har sett att de skickar en massa pussar till varandra på FB......:-) Fast de pussar i verkligheten också. Sambon och jag brukar sitta med ryggarna åt varandra. Och kommenterar högt för varandra vad som händer på varsin dator. Det är väl som Christina säger ungefär som när en läser tidningen och en stickar.....:-)

Cina sa...

Ja, ni sitter ju tillsammans i alla fall! ;) Det är bara att konstatera att tiderna förändras. Det är bara att hänga med. Annars vore man ju en ..... bakåtsträvare. Och det vill man ju inte!
Kram!

Cicki sa...

Cina: Man kan ju ha gemenskap i alla fall. Christina har en poäng där när hon jämför med att läsa tidning och sticka. Så var det ju förr och ingen reagerade. Det här är ju samma sak egentligen. Bakåtsträvare vill vi inte vara.....:-)