söndag 20 juni 2010

Bröllopsyra

Nu har vi firat bröllop i dagarna två. Vår middag bestod av hamburgare gjorda av nötkött från Irland. Till det serverades det mangold, rå hackad knipplök och skivade kvistkörsbärstomater. Vi serverade även Johnnys hamburgerdressing till denna anrättning. Vi skålade för brudparet i Sort Guld. Det blidde ingen bröllopstårta utan enbart en slät kopp kaffe. Men det var inte heller så dumt.

Jag har varit rörd till tårar ett antal gånger under dagen. Men när Daniel höll talet till Viktoria då grät jag nästan högt. Det vi sett idag är två ungdomar som ärligt och uppriktigt verkligen älskar varandra. Man har sett det så tydligt när de tittat på varandra, hur de hållit varandra i händerna och hela tiden haft ett behov av att ta i varandra. Det värmer ända in i hjärteroten.

Till all lycka så har jag själv fått uppleva en sådan enorm kärlek och jag upplever den så gott som dagligen fortfarande. Jag säger som Daniel: "Störst av allt är kärleken."

7 kommentarer:

Bloggblad sa...

Jag var glad att jag satt ensam så jag fick böla fritt...

Cicki sa...

Bloggblad: Man känner sig onekligen lite fånig som bölar för ett prinsessbröllop....:-)

Trebarnsmamman sa...

Varför är det fånigt???? Det handlar väll i grund och botten om att man tror på äkta kärlek och önskar andra människor välgång i livet?! Klart man skall böla!!!!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Du har naturligtvis helt rätt....:-)

solveig sa...

Som luttrad tant som varit med om både giftermål och skilsmässa kunde jag inte låta bli att fälla en tår heller. För så gör man då kärleken är så vacker.

Vonkis sa...

Er meny låter sannerligen helt förträfflig!

Cicki sa...

Solveig: Hur luttrad jag än kommer att bli så fortsätter nog jag också att fälla tårar av rörelse....:-)

Vonkis: Det var faktiskt jättegott. Det går ju inte att jämföra hemmagjorda hamburgare mot köpta. De hemmagjorda vinner med hästlängder....:-)