tisdag 22 juni 2010

Städyra

Jag var snabb den här gången, för nu är Billyn färdig. Det tog bara två dagar. Kanske är det min nya dygnsrytm som gör det. Ändå har jag legat och vilat både igår och idag.

Nu ska jag sy nya fodral till soffkuddarna. Till julen -08 så köpte jag tyg och sydde nya gardiner till vardagsrummet. Jag borde lärt mig att man inte ska skicka efter från Jotex. Det är för dålig kvalitet helt enkelt. Det här tyget var så dåligt vävt att det gick inte att få raka gardiner av det. Tyget är jättefint men gardinerna ser inte kloka ut. Eftersom jag tycker om tyget så ska jag testa och se om jag kan få till skapliga kuddar istället. Då är man ju inte lika beroende av att tyget drar iväg lite. Speciellt inte efter att sambon knölat med dem ett antal gånger......:-)

4 kommentarer:

Cina sa...

Se där ja! Nu vet jag varför mina gardiner alltid blir sneda och vinda, det är dålig tygkvalitét helt enkelt! ;) *andas ut*.
För inte beror det då på mig.... ;)

Cicki sa...

Cina: Självklart är det så....:-)

Bloggblad sa...

Lycka till! Jag håller med om det där med kvalitet, jag är noga med att alltid känna och klämma innan jag köper. För många många år sen skickade jag efter tyg från nån firma, när jag skulle sy kläder, men jag blev alltid besviken, så det blev inte många efterskick.

Cicki sa...

Bloggblad: Jag har gjort samma misstag en gång tidigare så jag borde ju lärt mig. Nu kanske jag äntligen har fattat.....:-)