måndag 21 juni 2010

En chockad kropp

Igår när vi kom hem från födelsedagskalaset så hade jag så himla ont. En del berodde på att vi har världens sämsta bussar och gator som är som lapptäcken. Vilket gör att det skakar och har sig. Det är inte snällt mot dåliga ryggar.

Så igårkväll chockade jag kroppen med att krypa ner i sängen redan kl 24. Vilket har gjort att jag klivit upp kl 9 idag. Undrar vilket år jag gjorde det senast. Men det känns onekligen trevligt. Sambon snarkar fortfarande i sin säng och lär nog göra det flera timmar till.

Idag ska jag börja städa Billyhyllorna i vardagsrummet. De är fyllda med glas och prydnadssaker som ska diskas och torkas ordentligt. Med min ork och hastighet lär nog det jobbet räcka hela veckan med avbrott för tvättstuga på onsdag.

4 kommentarer:

Mångmamma sa...

Var rädd om dig.
Kram E

Cicki sa...

Mångmamma: Jag är ju dålig på det men nu ska jag snabbt springa i säng innan jag hittar på något annat tok....:-)

Christina sa...

Hoppas du mår bättre idag och kan ta det förhållandevis lugnt!

Städa hyllor låter tråkigt, men det är rätt befriande när det väl är klart. Lite Feng Shui-känsla så där ;)

Cicki sa...

Christina: Feng Shui-känsla är inte dumt uttryck. Det är nästan meditativt för mig att städa just den där hyllan. Där har jag min fina glassamling. Inget märkvärdigt alls men glassaker av allehanda slag som jag tycker är vackra. Plus lite reseminnen och sånt. Allt ska diskas eller torkas av. Oftast sker detta bara två gånger per år. Resten av året får dammsugarn agera dammvippa....:-)