fredag 18 juni 2010

Jag är kär.....

....i Peter Jöback. Äntligen vågar jag erkänna det. Han är både vacker och sjunger som en gud......:-)

Vilken fantastisk konsert till brudparet det har varit. En härlig blandning av modern och klassisk musik. Jag blir så glad när jag ser Viktoria för hon visar verkligen äkta glädje vid sådana här tillfällen. Kanonbilden blev ju när hon tappade hakan inför det kinesiska balettparet. Eller när hon nästan hoppade av skratt inför Magnus Ugglas uppträdande.

Det måste ju varit en upplevelse för Roxette att få nästan hela Konserthuset fyllt av kungligheter och andra prominenta gäster att sjunga allsång och ge stående ovationer till "She got the look".

Jag har rörts till tårar och jag har skrattat. Har jag sagt att jag är rojalist? Fast det kanske ni redan förstått.....:-)

5 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Håller med!!!! På alla punkter :)

KB sa...

Instämmer. Milde tid vad Peter Jöback sjunger bra och gullig är han också. Någon rojalist är jag nog inte men det är kul att titta på alla kläderna! Och tänk att "hobbybandet från Halmstad"* fick hela Europas kungahus att sjunga allsång. Det var kul!

Kram
KB

*De presenterades så en gång i radion i samband med att The Look låg etta i USA!

Bloggblad sa...

Inte för att vi har nåt för att vi är kära i Peter J... men visst är han go'!

Jag tycker det är jättekul med alla fina klänningar och prinsar och prinsessor, det stör mig inte ett dugg. Det är mycket roligare att "följa med" dem som är kungliga än presidenter som byts ut stup i ett. Billigare blir det inte heller, det är jag övertygad om.

Rojalist? Jovisst!

Mångmamma sa...

Just nu saknar jag faktiskt teven.
När alla andra (?) verkar genomgå en en rojalistisk yra!
Ok, jag tror inte generellt på en arvstradition där barn ärver sina föräldrars ämbeten men kungligheter har en särställning!

För övrigt vill jag bara säga - så här öppet - att jag är stolt och glad över att få följa och följas av dig, Cicki i bloggvärlden!

I din bok, som hjälpt mig mycket i mina val, har du förmedlat en hel del tänkvärdheter som trots min skepsism, blivit ledstjärnor!
Tack för att du finns i min bloggvärld!
Eva/Mångmamma

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Bra....:-)

KB: Hobbybandet från Halmstad...:-) Det har jag aldrig hört förr. Jag har varit flera gånger på Hotell Tylösand. Det äger ju Per Gessle numera. Där hänger alla hans guldskivor på väggarna.

Bloggblad: Ang Peter J så får man väl säga: Synd på så rara ärter....:-)

Läste just ett inlägg från en bloggerska som bor i Österbotten. Hon skrev just om vilken goodwill det svenska kungahuset ger. Hon ansåg att en republik aldrig kan få samma uppmärksamhet utomlands. Vem bryr sig om en presidents dotter gifter sig t ex. Och inte blir det billigare heller. Det är ju massor med utländska turister nu i Stockholm som åkt hit just för kungabröllopet. Sånt drar ju in massor med pengar.

Mångmamma: Oj, vad beröm jag får. Och så glad jag blir att du tyckte om boken. Inte för att jag tycker att jag gjort något märkvärdigt direkt men vissa erfarenheter har man ju fått i alla fall. Egentligen är jag ju bara en alldeles vanlig mamma som försökt göra saker och ting så rätt som möjligt....:-)