fredag 11 juni 2010

Bileländet

Nu har vi sålt bilen. Vi försökte på alla sätt och vis få ut några kronor för den, men ingen ville ha den. Så vi sålde den för hundra kronor och två trisslotter till en kille som åker runt och köper upp skrotbilar och kör dem till skroten. Jag antar att hans vinst är skrotningspremien. Eftersom bilen inte gick att köra kunde vi inte själva ta den till skroten.

Vi vann tjugofem kronor på lotterna. Kanske en ny lott ger ny chans.

Hur det känns? Skönt att vara av med eländet. Deppigt över hela situationen vi lever i. Jag har sovit som en kratta inatt och är sååååå himla trött. Förmodligen för att livet är som det är just nu.

7 kommentarer:

Camilla sa...

Livet har toppar och dalar. Det låter som att det har varit många motgångar på sista tiden. Hoppas att det vänder nu för er.

Cicki sa...

Camilla: Det har varit väl mycket nu i flera år faktiskt. Så en vändning vore inte helt fel.

Trebarnsmamman sa...

Kram!!!! Men du, nu är ni av med bilen!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Precis, det känns rätt skönt att tänka så.

Trebarnsmamman sa...

Ibland måste man tänka så!!!!! Nu kan ni gå vidare och förhoppningsvis får ni tag på en billig pärla om ett litet tag!

helene - macozaza design sa...

Trist. Inget kul utan bil. Själv har jag ju en men fan har råd att köpa nya däck (måste jag ha), fixa handbromsen, besiktiga och skatta fanskapet, man måste vara rik för att ha en bil igång och det är inte jag. =(

Cicki sa...

Helene: Vi är väl i samma sits, du och jag. Synd man inte bor nära varandra då kunde man ju ha en bil tillsammans och dela på kostnaderna.