fredag 11 juni 2010

Trösthandlat

Nu har vi varit på Willys och handlat. Det blev även lite annat. Bland annat en ny sax i stället för den som gått sönder. Det var fjädern som gått av på den gamla. Idag fick jag veta att man kan beställa ny fjäder från Fiskars. De lämnar nämligen evighetsgaranti på sina saxar. Så nu ska jag beställa en sådan också. Jag har faktiskt användning för två bra saxar. Nu kan jag använda den gamla till att klippa ut mönster och liknande. Mina sysaxar får nämligen aldrig användas till pappersklippning.

Jag unnade mig ett par nya skor också. Jag har letat billiga tygskor ett tag. Jag har nämligen inte haft några fina sommarskor att ha till klänning. Nike klättersandaler och Adidas gympaskor passar inte så bra till det. Mitt problem är ju att jag måste ha riktiga skor för min dåliga rygg och usla fossingar. Fotriktiga skor är oftast dyra skor.

Jag hade tänkt att tygskor för en hundring kan jag ju unna mig för att få vara lite flärdfull ibland. Idag lyste lyckan över mig för en kort stund. Jag hittade jättefina skinnskor för två hundringar. Jag kan inte påminna mig att jag någonsin ägt ett par röda skor. Spader har alltid hävdat att alla måste ha ett par röda skor att bli glad i. Den som lyder råd är vis, så jag lydde Spaders råd och köpte mig ett par röda skor. Spader har rätt. Jag blir glad när jag tittar på dem!

14 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Vilka fina skor!!!! Jag förstår precis ditt skodilemma...jag har jätteproblem med skor p.g.a min rygg och mina fötter...har är det ecco vinterkängor, adidas gympaskor och crocs som gäller. Allt annat får jag dödligt ont av. Att gå på fest är vidrigt!

Hoppas skorna är lika sköna som de är fina!!!!!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Har du testat att köpa Sköna Marie. De har oftast mycket snygga skor. Men då får man räkna med att de kostar runt 5-600:-

Trebarnsmamman sa...

Fast jag tycker inte de är så snygga :( Och på tok för dyra för att användas ett fåtal gånger innan de är omoderna.

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Det är väl här det märks ålderskillnad på oss. Jag tyckte inte heller de var snygga när jag var yngre.....:-)

madde sa...

riktigt snygga ju!

KB sa...

Jättesnygga skor! Sådana letar jag efter. Problemet är bara att har man inte stl 38, utan ett par nummer större finns ingenting i affärerna. Jag har ett par Ecco sandaler, jag tror jag skulle kunna promenera med dom hur långt som helst, de är bra för rygg och axlar. OK de kostade en del, men, de varar ett antal år det vet jag.

Ha det bra!

KB

Cicki sa...

Madde: Visst var de. Snygga till mina nya sommarklänningar. Jag hittade dem på Jober Max. De brukar ju sällan ha något snyggt. Det brukar ju mest vara sportigt...:-)

KB: Idag var problemet tvärtom. Nästan alla reaskor i 38 var slut. Det var bara stora eller riktigt små skor kvar. Men dessa lyckades jag fånga. Det var de sista trettiåttorna.

helene - macozaza design sa...

Riktigt snygga dojjer du har hittat! =)

Anonym sa...

Åh, vilka fina skor! Nu blev jag också sugen på att skaffa ett par röda skor att bli glad i!

Cicki sa...

Helene: Visst var de. Och billiga för att vara skinn. Och sköna, nog så viktigt.

Annika: Egentligen passar inte färgen till något jag har, jo svart. Men jag tänker strunta i det och ha dem ändå. Just för att man blir glad av dem. Hoppas du också hittar något rött och snyggt att ha på fossingarna....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

De såg sköna och GLADA ut. vilken tur du hade 200 spänn är billigt för skinnskor. Hoppas de följer dig många sköna sommardagar

Cicki sa...

Biggan: De känns som ett riktigt fynd.

Spader Madame sa...

Såååå vackra! Förstår att du blir glad, ska genast plocka fram mina! Har jag sagt att du är underbar?

Cicki sa...

Spader: Visst är de vackra. Och jag är underbar......:-)