torsdag 4 februari 2010

Värmande kärlek

Ibland blir man extra varm i hjärtat. Det blev jag igår. Förutom att jag hade en trevlig dag med min väninna så blev jag extra glad när jag slog upp mailen när jag kom hem. Då hade jag fått ett mail från dottern. Hon föreslog att vi skulle komma upp till dem vecka 10. Det är sportlovsveckan hos dem. Det innebär att hennes sambo som är lärare är ledig. Själv springvickar hon just nu och hade inget inbokat den veckan. Dessutom hade hon kollat efter billiga tågbiljetter åt oss.

Så nu har jag bokat två biljetter ToR Stockholm-Sundsvall för endast 380:- tillsammans. Det är helt otroligt billigt. Dessutom är det X2000 så åkkomforten är det inget fel på. Vi fick även tag på bra åktider. Man tror knappt det är sant att man kan åka med SJ så billigt. Fortsätter det med sådana här priser så får nog bilen stå de gånger vi ska åka upp.

Mammahjärtat känns extra varmt och kärleksfullt idag.

7 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

SJ är bra när de försöker och när man är ute i god tid. Mamma åkte tur och retur till oss här i januari för 2*65 kr eftersom hon var över 65 år. Helt otroligt billigt! Som hon sa "Jag köpte biljetten och var det inte ok att jag kom så kunde jag klara mig utan de pengarna".

Vad kul att åka och träffa din dotter och svåger! Hoppas ni får en riktigt härlig vecka 10...och du, snart är vi där :)

Christina sa...

Det var verkligen ett bra pris! Var det ngn form av kampanj eller?

Roligt att ta en sväng upp i landet och hälsa på dottern med man!

KB sa...

Vad roligt! Hoppas ni får riktigt trevligt. Klart att det är alltid lika roligt att hälsa på "de små"! Ni måste ju ha hur mycket som helst att prata om eftersom ni inte ses så ofta.

Imorgon fyller en av mina "små" (J)39 år. Det måste vara fel, tror du inte det..? Jag menar, jag såväl som du är ju bara 25..?

Så det kan tänka att vi drar sydväst ut, får se ur det är med kräksjukor o dyl därnere.

Kram

KB

Cicki sa...

Trebarnsmamman: SJ har verkligen skärpt till sig. Jag tänkte också som så att skulle resan inte bli av så överlever vi en förlust av 380:-....:-)

Christina: Det är tydligen deras nya giv att om man bokar långt i förväg så kan man hitta så billiga biljetter.

KB: Det ska bli så härligt. Naturligtvis vill hon ju att jag ska sy draperier åt henne så det var kanske lite baktanke med inbjudan....:-)

Det är inte klokt att vi har så gamla barn. Om du är 25 år då är jag ju 24 år. Logiskt eller hur.....:-)

macozaza smycken sa...

Billigt och bra, det tackar vi för. =)

KB sa...

Din logik stämmer bra tycker jag..!

Det blir ingen i resa sydvästlig riktning. Födelsedagsbarnet fick kräksjuka igår. Tänk detta kände jag på mig, så jag blev inte förvånad när han ringde nyss.

KB

Cicki sa...

Helene: Det är nästan dumt att tacka nej när det är så billigt. Bussen kostar 220:- enkel resa per person så det blir inte så billigt när man är två. När vi tagit bilen så har soppan gått lös på drygt tusenlappen så det här känns nästan gratis.

KB: Det var ju trist men det kommer ju fler tillfällen. Ni har ju inte så långt mellan varandra att det krävs lång framförhållning och planering.