fredag 5 februari 2010

Dålig planering

Jag hade tänkt fotografera Herr Agaton Mus och det nya tyget idag. Men nu hampade det sig så att jag planerade lite för dåligt. När jag riggat allt och ska knäppa fotot så lägger batteriet av. Det var bara att stoppa in det i laddaren. Jag hade hoppats att det skulle vara färdigladdat medans det fanns ett bra dagsljus, men det ville sig inte.

Så nu får vi vänta med det till imorgon. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller nåt sånt.

Själv ska jag fortsätta att dammsuga med den nylagade dammsugaren. Det är liksom katthår, kattsand och trådsnuttar både här och där efter det ofrivilliga städstoppet. Hinner och orkar jag så ska jag börja på en jeansväska som jag fick inspiration till när jag shoppade i onsdags.

5 kommentarer:

Moster Ma sa...

Ser fram emot Agaton Mus!!!

KB sa...

Väntar med spänning på Herr Agaton! Jag hittade trådar i min bil idag!! Förstår inte varifrån de kommer...

Hela min symaskin är full med katthår, Majken och jag har sytt pyjamas till minsta A:et, och hon måste stå framför maskinen när jag syr. Det blir en massa statisk elektricitet så du kan tänka dig hur det såg ut! Hela maskinen blev grå på framsidan! Ska ta itu med det nu.


Kram
KB

Cicki sa...

Moster: Han blev faktiskt väldigt stilig. Det var lite tänkande först hur jag skulle göra för att det skulle synas att det var en manlig mus även utan kläderna.

KB: Inte visste jag att Majken var så duktig att sy.....:-) Tack och lov så håller sig Elvis undan från symaskinen. Det har hänt någon gång att han hoppat upp när jag inte suttit där. Men jag har bannat honom så mycket att han kanske fattat. Det blev lite materialvård också när jag städade idag. Förstår inte hur det samlas så mycket damm inuti maskin....:-)

Christina sa...

Den som väntar på något gott, som sagt ;)

KB sa...

Lilla Majken är en liten allkonstnärinna, sonen däremot är mer för att sticka. Han är ju så "känslig"...



Kramar

KB