fredag 18 december 2009

Elvis the cat

Elvis brukar läsa bloggar tillsammans med mig. Då ligger han på sidan om skärmen och tittar. Idag ledsnade han efter en stund. Han tar en sväng runt skärmen och tänker hoppa vidare till en hög med lådor som står bredvid mitt datorbord. På lådorna ligger en plastpåse. När han landar där så glider plastpåsen iväg. Det gör även Elvis. Han försöker hänga sig kvar med klorna med lyckas inte. Landar i papperskorgen där han sitter och tittar förnärmat på mig. Han tyckte nog det var mitt fel. Dessutom skrattade jag ju också åt honom.

Som vanligt så hinner man ju tyvärr inte med att fånga en sådan här ögonblicksbild med kameran.

7 kommentarer:

Cina sa...

Ojojoj! :) Nä, oftast hinner man inte med med kameran, men du berättar så målande så jag ser Elvis framför mig. Speciellt nu, förnärmad i papperskorgen.....
Tack Elvis! För dagens skratt!

Cicki sa...

Cina: Han gav mig också dagens skratt. Precis som jag skulle skriva det här nu så hoppade han upp och ställde sig framför skärmen. Snacka om att vilja vara familjens medelpunkt.....:-)

Christina sa...

Hoppsan ;) Jag riktigt ser det framför mig ;)

Är inte katter ännu värre än hundar, att placera sig precis där man har blickfånget?

Undrar en som aldrig levt med katt pga allergi.

Cicki sa...

Christina: Det har jag faktiskt inte tänkt på. Men det är kanske så. Elvis har alltid varit mycket upp i oss men sedan vi tog bort Totte så är Elvis med oss hela tiden. Både på gott och ont för oftast ställer han sig tvärsöver tangentbordet och vägrar flytta på sig. Det är tur att han är lätt att lyfta bort.....:-)

Christina sa...

Cicki: Och jag är så tacksam att hundarna inte kommer upp på några tamgentbord ;) Här är det konkurrens om uppmärksamheten...

Christina sa...

t a n g e n t-bord ;)

Cicki sa...

Christina: De är lite väl stora att ha på bordet, ännu mer nu när de är tre stycken....:-)

Det är lätt att slira på tangenterna ibland.....:-)