lördag 5 december 2009

Älskade sambon

Igår när jag pratade med pappa så pratade vi bland annat om att han varit tillsammans längre med mamma E än han varit med min mamma. Min mamma var han gift med i tjugofyra år. Mamma E var han tillsammans med i trettiosju år.

Jag berättade detta för sambon och sa då att så länge kommer vi aldrig att hinna vara tillsammans. Då svarade sambon: "Varför inte det? Vi kan väl hoppas att det blir så."

Jag känner mig älskad.

8 kommentarer:

Biggan999 Svart och vitt sa...

Jag säger detsamma Varför inte? Vårda er kärlek och var rädda om varandra, har ni tur så kan ni ha många år kvar än.
Hur länge har ni varit ihop nu?

Cicki sa...

Biggan: Det blir tio år i januari. Om vi hinner med 37 år så är jag 88 och M 77. Då sitter vi här en fredagkväll och säger med darrig stämma: Vad ska vi se på för TV ikväll då?

Hur länge hann du och Roger få rå om varandra?

Biggan999 Svart och vitt sa...

25 mars 1984 träffades vi på Göteborgståget

Cicki sa...

Biggan: Visst var ni på väg till London eller nåt sånt? Jag har för mig du berättade det en gång när vi var på Torekällberget.

Cattis sa...

Vilken härlig kommentar. Jag och min man har i år fler år än vi hade med våra barns andre förälder och det känns otroligt härligt för oss båda två. Vi hade 10 år i augusti.

Cicki sa...

Cattis: Vi firar 10 år i januari. Jag var tillsammans med barnens far i nästan 25 år. Sambon har varit gift två gånger men bara 3-4 år varje gång så jag är hans längsta förhållande.

Le Loup sa...

Vad fint sagt, och varför inte :)

Cicki sa...

Shirouz: Precis, varför inte....:-)