måndag 30 november 2009

Ont igen

Jag ropade tydligen hej alldeles för tidigt när jag gladde mig åt att jag var tillbaka på normalvärkstadiet. Igårkväll började det om igen och idag har det varit hemskt. Jag gissar att det var bärande av advents-och jullådor som satte igång det igen. Gissningsvis så är min kropp fortfarande lättretlig om jag gör något extra. När jag hade adventat klart så gav jag mig ju på att pula in lådorna i klädkammaren, vilket inte var det lättaste. Vi tog ju ner även jullådorna nu när vi hade tillgång till nyckeln. Jag hoppas det släpper snart för jag är sugen att dra igång och sy necessärer och annat smått och gott som kanske kan locka till julklappsköp.

5 kommentarer:

Trebarnsmamman sa...

Ta hand om dig! Har det lika dant, får lätt ont nu igen :(

KRAMIS!!!!! Skickar ett värmande badkarsbad från norr ;)

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Antar att du blir lika trött på ditt onda som jag blir på mitt. Kram till dig också även om det inte kan bli en badkarskram. Vi har bara dusch...:-)

Christina sa...

Kram från mig!

Biggan999 Svart och vitt sa...

Det är inte roligt när det blir så där. Varje dag säger man till sig själv, i morgon är det bättre. När man sen en morgon känner att det är bättre föer att sen någon eller några dagar senare vara helt knäckt igen. Vecka efter vecka går, och man bara väntar.Man blir så utled på elendet så varje liten förbättring ser man som en ljusning. Man vet att det släpper frågan är bara hur länge dessa skov ska pågå.Var rädd om dig och försök få så mycket vila du kan få. En dag så har det vänt, jag lovar. Tusen rosor och kramar till dig

Cicki sa...

Christina: Idag behöver jag verkligen alla kramar jag kan få. Det känns skit, rent ut sagt.

Biggan: Jag vet att det blir bättre till slut. Just nu är jag bara så trött på att må så här.

Jag tänker mycket på dig och hur du har det nu. Det är du som egentligen ska ha tusen rosor och kramar.