torsdag 4 december 2008

Beklagar mig

Idag måste jag få skriva ett riktigt "tycka-synd-om-inlägg". Jag har så himla ont. Idag funderar jag verkligen på om det var vettigt att hoppa på marknadståget. Värken blir värre för varje dag som går och det vill inte säga lite. Jag vet inte om jag ska gå, stå, ligga eller sitta. Varje grej känns bra i någon minut, sedan är det kört igen. Har fått tagit insomningstabletter för att kunna somna och vaknar med värk.

I veckan som gått har jag varit tvungen att göra en del saker i alla fall. I måndags var tvättstugan bokad och det var ett måste. Jag var inne på absolut sista trosan. Jag fick modifiera arbetet där för jag klarade inte av att stå och vika det färdigtvättade där nere. Så det fick följa med upp och vikas i omgångar. Dessutom var allt som varit med på marknade enormt fuktigt. Så de sakerna har fått legat utbredda över hela lägenheten och torkat. Annars är ju risken stor att det blir mögelfläckar.

Idag måste jag klippa till ett burkset som jag lovat en köpare tills på söndag, när det är dags igen. Det är en av knallarna som ska ha den.

Nu har jag fått beklagat mig lite och tyckt synd om mig själv en del. Det hjälpte lite.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad tråkigt att du får så himla ont. Jag hoppas att det ger sig snart så att du inte tappar hoppet alldeles om att kunna stå på marknader även i framtiden..
Ta sambon med dig och gå och vila tillsammans en stund, det kan hjälpa både fysiskt och psykiskt. Kram på dig!!
/June på www.junebacken.se

Hannele på Hisingen sa...

Ett varmt bad?

Cicki sa...

June: Sambon är lika uschlig så vi får väl kurera varandra i så fall...:-)

Hannele: Vi har tyvärr inget badkar. Däremot har jag duschat varmt och det var skönt.

resan mot ljuset sa...

Det låter lite slitigt. Gör ditt bästa och sen får det vara bra. Du får liksom övervaka dig själv så att du inte går sönder. kram

Camilla sa...

Jag skickar lite "tyck synd om" genom cyberrymden. Hoppas att du snart känner dig piggare.

Cicki sa...

Resan: Jag har lite svårt med att övervaka mig själv. Har svårt att vara stilla. Men idag har det gått ganska bra. Var så illa tvungen.

Camilla: All "tycka synd om" hjälper....:-) Har vårdat mig idag så det känns lite bättre nu.

Mie sa...

Ja man får göra det o man ska göra det! Unna dig att ha det mysigt o skönt, köp ett nytt gott te eller vin o kryp upp i soffan under en pläd o tyck synd!
Kram från mig!

Cicki sa...

Gott te och gott vin är bra medicin. Ska försöka ta det lugnt. Har lite svårt med den biten, är för ivrig och vill att allt ska hända snabbt, helst igår.

Anonym sa...

Uscha förstår precis hur jobbigt du har det! Vet inte vad mer jag kall säga så jag skickar en kram istället!

Cicki sa...

Trebarnsmamman: Tackar. En kram är aldrig fel. Det känns lite bättre idag.