söndag 7 september 2008

Lyckliga jag

Idag har jag fått vinnarmail på två av mina mailadresser. Samma mail på bägge två. Där står det att min mail är dragen bland tre lyckliga vinnare. Vinsten är 500 000 pund till varje vinnare. Fatta då. Jag har vunnit 500 000 pund på två adresser. Det måste bli en mille pund tillsammans. Jag önskade mig ju pengar här om dagen. Det var nog någon som uppmärksammade det. Oj vad jag ska shoppa loss.

Det är bara ett litet krux med det hela. Det är någon som skämta aprillo med mig.......:-(

4 kommentarer:

Anonym sa...

Amen eller hur! Hatar de där mailen vars enda mening är att lura folk!
Fult!!!!!!!

Anonym sa...

Hmmm...jamen...vadååååå? Är de bluff de där mailen?
Jaja...vad är väl en bal på slottet...
Nåja...så enkelt är ju ändå inte livet att det bara plötsligt dimper ner några millar i hövet på oss...Tur att vi är några verklighetsnära, eller hur....
Såg ett program som handlade om människor som verkligen gått på de så kallade Nigeriamailen. Hur det var synnast om dom i hela världen. Men hallåååå...Lite klarsynthet får man väl ha eller hur igen...
Tack för din kommentar på min blogg idag...
Kram
Deercat

Cicki sa...

Deercat: Jag håller med dig. Lite måste man ju tänka själv. Det är som du säger att det ramlar inte ner miljoner bara så där. Det borde man fatta.

Anonym sa...

Hm... annars vore det ju härligt om det kunde trilla in lite - det är ju mest som trillar UT tycker jag...
Må så grankott... ngn som önskar att lön/sjukbidrag kunde öka lite snabbare - matpriser stiger ju så snabbt att man inte hinner med!!!