torsdag 21 juni 2012

Glad midsommar

Jag vill önska alla mina bloggvänner en skön och härlig midsommar. Med god mat och tillsammans med familj och trevliga vänner. Och framför allt ett härligt väder.

Idag ska vi ner på stan en sväng. Medicinlådan behöver uppdateras och så ska det väl bli en sväng på bolaget för att köpa lite öl och vin. Vi ska även på loppisen och lämna alla tyger jag rensat ur. Kanske det blir lite köpt där också. Det får vi se. Man vet ju aldrig vad man hittar på en loppis. Jag behöver också lite sytid idag eftersom jag ligger efter med tunikan jag ska ha på lördag.

På midsommaraftonen är vi ensamma. Vi ska ta det enkelt med lite matjessill och färskpotatis. På lördagen ska vi fira vår lilla solstråle. Hoppas det blir bra väder för Madde och Ali har bjudit goda vänner på grillfest. Det ska bli mycket trevligt.

Resten av helgen ska vi vara praktiska och tvätta fönster och byta gardiner. På tisdagkväll ska vi hämta dottern och hennes man på Arlanda. Då kommer de från Kroatien och ska vara några dagar hos oss innan de fortsätter upp till Sundsvall. Jag känner att jag vill ha lite fint innan de kommer. Själva går vi ju här hemma och bara harvar på och inte bryr oss så mycket om hur det ser ut. Då är det kul att fixa tills någon ska komma. Någon som ser och uppskattar det.

4 kommentarer:

AprilSus sa...

Önskar dig och maken en trevlig midsommar helg.

För min del hänger det allt på ryggen och vädret om det blir något firande eller ej, men mig kan det kvitta. Något speciellt midsommar firande hade vi ändå inte tänkt att besöka, möjligen en grillstund vid någon trevlig plats om vädret tillåter det?

Kramis!

Cina sa...

Trevlig midsommar önskar jag er! Vi ska fira lite "over here" också, midsommar är ju midsommar vart man än är! Kram!

Christina sa...

Glad midsommar på er, håller tummarna för att vädret ska bli hyfsat. Sill och färskpotatis är ju alltid trevligare att äta om det är lite varmt ute.

Cicki sa...

AprilSus: Hoppas ryggen håller sig i skinnet, så att säga.

Cina: Det är midsommar vart man än är. Ha det så skönt med alla barnen samlade omkring dig.

Christina: Hoppas du, Håkan och pälstjejerna också får en skön midsommar med härligt väder.