onsdag 20 juni 2012

Fylleri

Idag fyller den här fantastiska lilla tjejen tre år. Det ska vi fira på lördag. Det känns så bra att för en gångs skulle kunna ge henne lite mer än vanligt. Så några sydda och några köpta paket blir det att öppna.

Med syftning på rubriken så är det dels Melinas födelsedag som blir fylleri. Men även att vi ska på lunch med några vänner idag. Jag vet att det vankas vin så man vet aldrig hur jag blir då. Nåja, ett glas blir man väl inte så lurig på.

Jag har känt mig mer eller mindre drogad i två dagar. Jag har medicinerat rätt kraftigt för att helt enkelt stå ut. Dessutom hade jag tvättstuga igår som jag var tvungen att klara av. Min fina granne hjälpte mig en hel del. Jag somnade som en stock igårkväll och orkade inte ens läsa, vilket är mycket ovanligt för min del. Idag känns ryggen riktigt bra, som tur är nu när vi ska vara sociala. Jag har inte tagit någon värkmedicin idag utan föredrar att dricka ett glas vin istället. Det brukar ju också vara muskelavslappnande.

5 kommentarer:

Mångmamma sa...

Hoppas värken håller sig i schack och att ni får en fin dag.
Inte klokt så fort tiden går, att Melina redan är tre!?

Moster Ma sa...

En fin o solig dag önskar jag er...och en extra hälsning till solstrålen nummer ett!

Cicki sa...

Mångmamma: Vi har haft en underbar dag i strålande sol. Och ryggen har varit snäll. Vi har t o m veckohandlat utan problem.

Moster: Det har varit jättehärligt och jag har t o m blivit lite brun. Solstrålen ska jag krama på lördag.

AprilSus sa...

Jag tog över ditt ryggskott, snällt av mig eller hur? ;) Undrar vilken stackare som får ärva eländet efter mig? Ingen hoppas jag, fast jag vill ju helst inte behålla det.

Hoppas ni fick en trevlig lunch med era vänner. Passar på att önska dig en trevlig midsommar och ett kul 3-års kalas. :)

Kramis!

Cicki sa...

AprilSus: Försök att skicka iväg ryggskottet ut i vildmarken någonstans där det inte stör någon. Hoppas det släpper så du kan njuta lite av midsommarn.