måndag 18 juni 2012

Nära skjuter ingen hare!

Idag vill inte ryggen vara med. Jag har nästan ryggskott. Den som haft ryggskott vet vad jag menar om jag säger att det här är stadiet innan det smäller till. Inte kul alls, för jag har agendan fulltecknad med en massa kul saker de kommande veckorna.

Så jag lunkade sakta iväg till frissan idag. Det var nödvändigt att få lite fason på kalufsen. Jag har sytt lite och försökt haft omväxlande rörelser. Jag vågar inte lägga mig att vila för jag är rädd att det kan utlösa det hela. Vi ska snart gå en sakta och kort promenad. Jag tror det viktigaste nu är att jag rör mig lite grand i alla fall.

Och jag säger bara en sak, tack gode Gud för Tradolan. Det är min räddning idag.

5 kommentarer:

AprilSus sa...

Känner igen det där! När jag var hos läkaren sist, så frågade jag vad jag kunde göra för att minska risken för att det skulle smälla till och han sa precis som du, rör på dig. Hoppas det ger med sig utan skott.

Krya på dig!♥

Anonym sa...

Strejta för gudsskull...fler gånger om dagen. Ursäkta för stavningen. Annars är du nog på rätt väg med att röra på sig i lagom takt och varierat. Både jag och maken har haft jätte problem med ryggen senaste veckorna men vi tror att vi kommer bli superbra nere i Kroatien genom promenader och få plaska i vattnet =)/ Dottern

Cicki sa...

AprilSus: Det släppte ett tag efter promenaden. Nu är det tillbaka igen. Jag hoppas det inte blir värre för det här har jag inte tid med.

Dottern: Jag måste kanske börja med det här hemma nu när det är baduppehåll. Annars stretchar jag i bassängen. Ha det nu så himla skönt så ses vi om en vecka. Kram

Mångmamma sa...

Hoppas det inte blivit värre!
Ha en fin vecka och en lika fin midsommar.
Kram

Cicki sa...

Mångmamma: Det har klarat sig, men jag har medicinerat rätt hårt eftersom jag haft tvättstugan idag. Så jag har varit lite halvlullig hela dagen.....:-) Imorgon är det lunch med vänner. Vinintag till lunchen gör att imorgon blir jag lullig på vin istället för medicin. Bra mycket trevligare.