söndag 30 oktober 2011

50-års kalas

 Vi var på 50-års kalas igår. Det var en av våra bästa vänner som fyllde år. Så himla trevligt vi hade. Det var öppet hus, så vi slank in vid femtiden. Då var de flesta redan där. Vi festade till klockan var tre inatt. Det är helt makalöst hur tiden kan rinna iväg när man har kul.

Det var ett stort ålderspann på festdeltagarna. Det gillar jag. Den äldsta var jubilarens svärfar som har fyllt 85 och den yngsta var jubilarens yngsta dotter som är 15 år. Sedan var åldrarna allt däremellan. Oavsett ålder så hade alla lika trevligt och umgicks över alla åldersgränser.

Eftersom Sus är nästan lika galen i tyger som jag så var det självklart för mig att hon skulle få något sytt av Josef Franktyget. Så här blev det. En brödkorg och två värmeljushållare. Det blev väldigt bra, tycker jag.

Vi borde vara på fest oftare för oj så otränad man är. Dagen har gått i lojhetens tecken. Nästan hela dagen. För någon timme sedan fick vi dock varsitt städryck. Jag tog mig an köket, medan maten puttrade på spisen. Sambon tog ett tag i badrum och hall. Det behövdes verkligen.

3 kommentarer:

Mångmamma sa...

Till tre inatt!?!
Hurtigt!
Superfina presenter också!

Bloggblad sa...

Himla snygg tyg! Men är det inte lite eldfarligt med tyg runt värmeljus? Jag har flera gånger sett värmeljus flossa upp och brinna med hela lilla burken... jag skulle nog inte våga. Men snyggt var det!

Cicki sa...

Mångmamma: Visst var vi duktiga och uthålliga....:-) Jag är jättenöjd med presenterna. Ska nog göra fler liknande till försäljning. Jag har ju rätt mycket tyg att sy av.

Bloggblad: Det är ett Josef Frank som jag fyndat på loppis. Jag har testat själv först med ljuslyktorna och det funkar. Man vågar ju inte lämna dem men det gör jag aldrig med ljus ändå. Det lyser väldigt fint genom tyget.