lördag 17 september 2011

Award

Jag fick en award från Mormor Mu där jag nu ska svara på några olika frågor.


Varför började du blogga?: Jag hade funderat på det ett tag, men inte kommit till skott. Så fick jag en ingivelse att jag ville testa hur mina hemmasydda saker skulle tas emot. Jag var inne på att skaffa en hemsida att sälja på, men kände mig väldigt osäker. Därför kändes en blogg som ett bra startverktyg. Det har jag inte ångrat en minut. Tänk så mycket fina vänner jag har mött den här vägen.


Vilka bloggar följer du?:  Främst de som står i högermarginalen på bloggsidan. Nu är den inte riktigt uppdaterad. Jag vill läsa en blogg som berör. Det kan vara en massa olika teman, men det ska beröra mig. Det är huvudkriteriet för mig.

Vilken favoritfärg har du?: Kraftiga, mustiga färger. Gärna höstfärger. Pastell går helt bort. Just nu letar jag efter ett tyg i en alldeles speciell färg. Den är bäbisbajsbrungulgrön. Sambon påstår att det är ockra jag är ute efter. Det låter så tråkigt. Bäbisbajs låter mycket bättre och är klart chockerande när man ber om den färgen i en butik. Tittar man i min garderob hittar man nog ändå mest svart.

Vilken är din favoritfilm?: Det är många och av olika art. Den där riktigt favoritiga filmen är töntigt nog "Borta med vinden". Jag vet inte hur många gånger jag sett den eller läst böckerna. Så töntig är jag. En annan stor favorit är "Gökboet". Jag kan fortfarande känna ilskan i magen som jag hade när jag gick ut från biografen. Den filmen berörde mig verkligen. En annan favofilm jag har är "Little Big Man" med Dustin Hoffman. Han är dessutom en av mina favoritskådisar.


Vilket land drömmer du om att besöka?: Italien, Italien och Italien. Jag har bara varit där en gång. Jag är ju ingen berest människa. Men jag drömmer om att kunna resa. Italien har så många spännande platser att bjuda på, så jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bo där. I så fall på Sicilien. Efter det kommer Skottland (jag vet att det inte är ett land), Irland, Grekland, Mexiko och en massa andra länder.

Nu ska jag då skicka iväg den här till fem andra. Uj, så svårt. Äh, vi gör så här. Den som känner för det nappar. Tala då gärna om att ni har nappat så man får läsa. Det var kul att besvara dessa frågor.

9 kommentarer:

zoega59 sa...

Jag började blogga mest för att jag är arbetslös och ville ha en sysselsättning.

Jag har alltid gillat att yppa mina åsikter, så detta är ju ett bra sätt.
Och samtidigt träffar man många nya människor som man kanske inte annars skulle ha träffat

Jag är en humörsmänniska, så det kan variera varje vecka vilka bloggar som jag följer.
Dock har jag några som jag alltid följer

Favoritfärg - är väl enkelspårig här.
Marinblått och svart dominerar mina kläder.

Favoritfilm - helt klart ´´Gökboet´´ och ´´the shining´´

Favoritresmål - Irland, Skottland

Ha en fortsatt bra dag

Cicki sa...

Zoega: Kul att läsa dina svar. Tack.

mormor Hannele på Hisingen sa...

Bäbisbajsbrungulgrönt är fint.

Cicki sa...

Hannele: Visst är det.

Christina sa...

Kul att läsa vad du svarat, gökboet är en favorit här med ;-)

Cicki sa...

Christina: Vad glad jag är att du är tillbaka......:-) Gökboet står i dvd-hyllan. Får väl ta med den om vi åker till stationen.....:-)

Mångmamma sa...

Jag högg awarden själv. Svar inne hos mig!
Kram.

Cicki sa...

Mångmamma: Jag såg att du gjort det. Lästa i natt. Trevligt....:-)

Smycka sa...

Ojda, såg inte att du redan fått den! *hihi* kram igen