tisdag 13 september 2011

Fattar "nada"

Vaknade pigg och  nyter, grejade på och hade ett långt trevligt telefonsamtal med en bloggväninna. Efter det samtalet skulle jag ta ur sängkläderna eftersom det var dags för tvättstuga. Helt plötsligt så känner jag något som liksom drar runt i kroppen. Jag blir kallsvettig, yr, illamående och allmänt dålig. Det känns som om jag ska svimma. Och jag fattar ingenting vad det beror på.

Eftersom det är tvättstuga så är det bara att hålla god min och köra på. Sambon har fått hjälpt till för jag vågar inte gå ner i tvättstugan ensam. Tänk om jag tuppar av där. Jag har vilat mellan källarbesöken, så nu känns det aningen bättre. Förutom då att ryggen också börjar säga ifrån.

Jag som skulle försöka hinna sy lite mellan tvättstugebesöken. Nu har jag fullt sjå att hålla mig på benen. Hoppas det släpper för imorgon har vi en massa ärenden att uträtta. Jag har i alla fall testat grannens huskur, en pressad citron. Går man efter surhetsgraden borde jag bli pigg som attan!

9 kommentarer:

Metta sa...

Oj, det där låter inte roligt. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt och framförallt att du mår bättre nu. Vem vet, kanske hjälper det med pressad citron:)

Tänker på dig och håller tummarna att du klarar alla ärenden i morgon.

zoega59 sa...

Hoppas du mår bättre nu.
Kan ju ha varit nån släng av något influensaaktigt

Jag brukar få konstiga yrselattacker ibland, men de beror på en ansiktsförlamning som jag fick förra året

mvh

Lippe sa...

Men det där lät läskigt!! Vila nu resten av kvällen och så hoppas vi att du mår bättre imorgon!

Cicki sa...

Metta: Det känns lite bättre efter vila och citronkur. Vad som hjälpt bäst vet jag inte. Hoppas Det går åt rätt håll i alla fall.

Zoega59: Välkommen hit. Alltid kul med nya läsare som ger sig till känna....:-)

Jag brukar bli yr ibland när det kommer från nacken eller jag har tagit för mycket medicin. Men inget av det gäller nu. Vi får se hur det utvecklar sig.

Lippe: Det är faktiskt rätt läskigt. Lovar att ta det lugnt ikväll. Tvätten är avklarad nu i alla fall.

zoega59 sa...

Vila är alltid ett bra recept.

tack för dina inlägg i min blogg
Hoppas våra vägar möts igen

mvh

Ann Catrine sa...

Vad otäckt,
kan det ha varit blodtrycksfall
eller något sådant?
Var rädd om dig!

Kram

Cicki sa...

Zoega59: Vi lär ses igen eftersom jag gillade skarpt det jag läste inne hos dig.

Ann Catrine: Det känns lite läskigt. Tror inte på blodtrycket eftersom det är en av de få saker som är bra på mig. Har perfekta värden där. Dessutom borde det gett med sig nu, men jag känner mig likadan fortfarande. Kram

engelsson sa...

Amen hallåå-- detta gillade jag inte alls.. En vilodag kan nog vara en plan hörrudu.. Ta o slå av på takten för du ska nog ta sådant här på allvar.. Samma sak hände väl när ni var i en affär om jag inte minns fel.. Kram på dig.. Ja trumpetsvampar e ett roligt svampfynd..o så goa sen..önskar jag kunde skicka dig en korg nyplockade,,

Cicki sa...

Engelsson: Du är en pärla. Det hade både jag och sambon hunnit glömma/förtränga. Det var så det blev på Ikea i Sundsvall. Får nog ta det lite lugnt och ev ett snack med farbror doktorn.