tisdag 12 juli 2011

Smått galen

Ibland funderar jag själv hur det står till uppe i "pallet" mitt? Igårkväll registrerade jag en sidan för Cicki Design på Facebook. Jag tänkte bara registrera den och göra resten idag. Så jag gick och la mig, men kunde inte somna. Trots att jag först hade min obligatoriska läsestund.

Det var bara Facebook, Cicki Design och marknadsföring som dansade balett i huvudet på mig. Till slut var jag tvungen att kliva upp och sätta igång. Jag höll på tills klockan var nästan sex i morse. Är man galen eller är man galen?

Det tar sin lilla tid med alla bilder, men det går framåt i alla fall.Vill du "Gilla" min sida så blir jag glad. Kommer jag upp i 25 st som gillar min sida så får jag en "Gilla-knapp" som jag kan lägga upp här på bloggen och på min hemsida. Cicki Designs Facebooksida hittar du här.

12 kommentarer:

08. design sa...

Visst är det kul att hålla på. Jag är likadan som du, fast jag testar inte att lägga mig innan jag är klar. =P Jag sitter till ögonen ramlar ihop.

Jag behöver tre till till min sida, så om det finns några vänliga själar hos dig, som kan klicka på "gilla" på min Facebooksida (länk till den på min hemsida) så jag också kan få en knapp.

Tack för hjälpen alla och lycka till med nya sidan Cicki.

Kram

Anna sa...

spridit vidare, hoppas de hjälper!

Cicki sa...

08: Jag har lagt upp din sida i min profil nu. Hoppas det ger något. Jag har redan 15 st, bara på en enda dag. Kul....:-)

Anna: Tack för det.

Smycka sa...

Klart jag gillar din fb sida!!! =oD

STORARTAT! sa...

Visst är det kul! Jag förstår att du inte kunde somna.

Cicki sa...

Smycka: Tack.

Storartat: Jag blir ju så engagerad. Just nu slits jag mellan att greja med sidan, sy på min lapptäckesväska eller titta på Morden i Midsomer.....:-)

AprilSus sa...

Japp! Du måste vara smått galen! Men om det är till någon tröst, så är du inte ensam... ;) Härligt med lite tokigheter ibland, men inte varje natt för då kanske du blir galen på riktigt?

Jag har varit in och "gillat" och då var du uppe i 20 st, så 25 är en baggis för dig.

Nu ska jag försöka slå igen mina ögonlock i några timmar. Kramis!

Cicki sa...

AprilSus: Nä, man kan nog inte hålla på så varje natt. Skillnad var när man var ung. Då var det inga problem.

Aha, nu vet jag vem du är på riktigt....:-) Undrade just vem det var som "Gillat". Jag är själv impad över att det blev 20 på mindre än ett dygn. Kul

Barnens Hjältar sa...

Mångmamma uppmanar att gratulera på födelsedagen så det gör jag! Grattis grattis!!

Cicki sa...

Barnens Hjältar: Tack så mycket. Så lydig du är....:-)

Camilla sa...

Klart jag gillar din facebooksida. :-)

Cicki sa...

Camilla: Det är bra....:-)