torsdag 14 juli 2011

Lapptäckesväska


 Nu har jag sytt klart den här lapptäckesväskan. Den var vansinnigt rolig att sy så det kommer fler i andra färgkombinationer. Men jag är utan vadd så det får bli sedan. Jag har dessutom sjuttioelva idéer om andra modeller i huvudet som jag också vill göra.
Den är lite mindre invändigt än vad mina andra väskor brukar vara. Så för att kompensera detta har jag gjort två blixtlåsfickor. De ger ju även två öppna fickor, så sammanlagt är det fyra stycken. Självklart så finns den obligatoriska remmen med karbinhaken.

Du hittar mer uppgifter och klickbara bilder på hemsidan. Och som sagt var så hittar du även Cicki Design numera även på Facebook.

6 kommentarer:

STORARTAT! sa...

visst är det kul med Facebook! Du fick ju en massa "gillare" med en gång. Jag är bar förvånad att du inte hittat dit för länge sedan. Du är ju en sån datakunnig.
Väskan var skitsnygg! Kulo med lappar så ingen blir den andra lik.

Cicki sa...

Storartat: Har väl funderat på en Facebooksida ett tag men inte kommit till skott. Så datakunnig är jag inte men jag har personlig support....:-) Fast jag är faktiskt bättre än han på både Facebook, Blogger och hemsidan.

Visst blev väska läcker. Synd jag inte har mer vadd hemma just nu. Men jag har som sagt var sjuttioelva andra idéer i skallen.

Hannele på Hisingen sa...

Fin återvinning, väskor kan man aldrig få för många av.

Cicki sa...

Hannela: Jag gillar också återvinning. Håller med om att många väskor är bra att ha. Jag har redan tänkt ut en utveckling av denna modell. Den kommer så småningom.

Barnens Hjältar sa...

Vad fint! Du är verkligen duktig! Tack, visst var det ett fynd :-)
Ibland har man tur ..
Hoppas du haft en fin fredag!

Cicki sa...

Barnens hjältar: Tack, jag har tillbringat den som de flesta dagar, vid symaskinen.....:-)