fredag 13 maj 2011

Snopet

Vi tittar inte speciellt mycket på sport här hemma. Det är när det blir större turneringar. IshockeyVM är det sådant tillfälle. Sambon har suttit troget och tittat medan jag har pendlat mellan TV och andra sysslor. Men idag hade jag planerat att sitta troget och titta på på matchen mellan Sverige och Tjeckien.

Vi pysslade på hemma och sedan åkte vi ner på stan. Vi hade lite ärenden att uträtta för att sedan landa på Willys innan vi åkte hem. När vi kom hem så grejade jag med en deg som stod på jäsning, sydde lite och fixade middag. Sambon höll på vid datorn. Klockan sju slår i igång TV:n för att se nyheter innan hockeyn börjar. Då inser vi att vi missat Sverigematchen. Det kändes verkligen snopet.

Nu blev det ju bra ändå. Vi tittade på Så ska det låta och slog över för att se finnarna spöa ryssarna. På söndag ska även jag bänka mig för drömfinalen mellan Sverige och Finland.

Imorgon åker vi till pappa. Syrran är där så vi passar på så käre far får rå om bägge sina döttrar samtidigt.

2 kommentarer:

AprilSus sa...

Jag är så total ointresserad av sport att jag knappt ens visste att ishocky VM pågår.

En gång i tiden när jag levde med mitt Ex som är finne, så brukade jag i alla fall titta på sverige-finland matcherna, men nu har jag ju inge att retas med längre, eftersom alla håller på sverige. ;)

Fotbolls VM -94 är nog den sista större sport händelse som jag följt? Ja, när man var liten och Stenmark åkte i backarna och Björn Borg vifta med sitt tennisracket, då var det ju nästan tvång att titta. Fanns det någon skola/arbetsplats som inte satte på TV;n när dessa hjältar var i bild?

Ha en trevlig dag hos pappa!

Cicki sa...

AprilSus: När jag skilde mig från min fd man så var jag nog allergisk mot sport. Han tittade på allt. Vi ställde mattiderna efter sportprogrammen. Nu är det på en lagom nivå och då kan jag tycka det är kul igen att titta någon gång då och då.