lördag 14 maj 2011

Käraste Blogger

WOW, de borttappade inläggen är upphittade igen. Jag förlåter dig, Blogger. Vårt förhållande har varat i mer än tre och ett halvt år. Det är första gången du ställer till med ett större elände. En gång är ingen gång, brukar man ju säga. Så jag tänker vara dig trogen även i fortsättningen.

6 kommentarer:

Klimakteriehäxan sa...

Ja visst undrade man, gick inte att komma in på länge - och somligt var borta ... Men min relation med Blogger får också fortsätta - jag började ju redan 2004. Och, som en realistisk bekant jag har brukar säga: Vad anser du att du kan kräva, det är ju gratis?

Cicki sa...

K-häxan: Precis, och ingen reklam behövs om man inte vill. Det har ju varit väldigt stabilt tidigare. Man hör att andra har mer problem med sina bloggportaler.

AprilSus sa...

Skönt att det ordnade sig till det bästa och jag tycker att Blogger fungerar bra. Följer några bloggar på blogspace och där har det strulat mer än en gång genom åren. Började blogga där vid ett tillfälle, men jag lade ner det projektet bara efter någon dag och beslutade mig för att stanna med Blogger.

Ha en bra dag!

Cicki sa...

AprilSus: Jag har också fått för mig att Blogger är en av de stabilaste bloggportalerna. Och lättanvänd.

Metta sa...

Eftersom jag inte är uppkopplad varje dag, har jag tydligen sluppit problemen som fler haft med Blogger. Det jag kan få besvär med är att jag ibland får trixa att få bilderna där jag vill i förhållande till texten.
Ha en skön fortsättning på helgen!

Cicki sa...

Metta: Bloggar man inte varje dag så kanske man inte märker något. Jag tycker det med bilderna har blivit bättre och enklare att hantera sedan de gjorde om. Förr kunde de hamna lite hur som helst. Så blev det i alla fall för mig.