onsdag 24 mars 2010

Beata Mus

Detta är Beata Mus. Hon blev färdig igår och ska nu skickas iväg för att så småningom bli till en födelsedagspresent.

Jag tycker att hon är rätt gullig. Som de andra mössen som hittills blivit klara så är hon helt sydd i bomull och stoppad med giftfri fibervadd.

15 kommentarer:

Mångmamma sa...

Bedårande.
Hoppas födelsedagsbarnet har vett att uppskatta henne till fullo!

Trebarnsmamman sa...

Jättefin!

Har försökt maila dig hela dagen men min mailserver vill inte skicka iväg ett endaste mail (bara ta emot) :( Så mailet kommer väll framåt kvällen.

Cicki sa...

Födelsedagsbarnet fyller 40 så jag hoppas hon har vett att uppskatta den. Det är inte jag som ger bort henne utan det är en god vän som ska ge den till sin dotter.

Trebarnsmamman: Mailstrul är inget kul. Det dyker väl upp så småningom.

Eva / whiskyochchampagne sa...

Åhhh så himla söt ! Du ÄR duktig du...

***
KRAAAM EVA

:)

Cicki sa...

Eva: Tack. Du är duktig du också. Jag frossar bland dina läckra bakverk men vågar inte testa själv eftersom jag går upp i vikt bara av att baka dem.....:-)

Ruta Ett sa...

Så himla söt lilla Beata är och vad fina kläder hon har fått! Du har blivit ett riktigt proffs på myssyning =)

KB sa...

Du har verkligen lyckats igen! Kul att Beata har en helt annan utstrålning än Fru Amalia.Är Inte Beata lite "mildare" i sin framtoning? I vilket fall som helst, hon är jättegullig!

Har inte orkat ta mig samman och maila dig, ska göra det innan veckan är slut. Allt står stilla, inget händer. Har som kronan på verket begåvats med en brakförkylning! Så Alfonzo och jag har bara tagit det lugnt idag.

Kram

Kerstin

Cicki sa...

Ruta Ett: Tackar. Det är omväxlingen av projekt som gör det så kul. Jag märker också hur jag kommer på nya sätt att dölja sömmar och få slutfinishen bättre och bättre. Nu väntar en handarbetsväska och två stickfodral på att bli gjorda.

KB: Jag har faktiskt inte tänkt på framtoningen. Att de är olika syns ju men jag har inte tänkt på hur. Men i och med att jag broderar ansiktena så blir det ju lite olika varje gång. De ska ju inte vara helt lika.

Ta det lugn och maila när du orkar. Det ska inte vara något tvång över det. Jag finns här ändå. Kram

KB sa...

Tack!

Kram

KB

PS Känns ALDRIG som ngt tvång att maila till dig. Bara roligt.

Christina sa...

Wow - hon har rosa öron...sådär som djur har i motljus ;) Underbar!

Cicki sa...

Christina: Tänkte du inte på att även Amalia hade rosa öron. Det är klart att här lyser solen igenom tyget så det syns bättre....:-)

Cina sa...

Jättefin! Vad duktig du är!

Cicki sa...

Cina: Tackar.

Biggan999 Svart och vitt sa...

Beata sitter i fåtöljen i V-rummet och gör mig sällskap tills det blir dags att packas ner och bli 40-årspresent. Kaisa är en tjej som uppskattar det som är handgjort av kreativa kvinnor, Hon är en stor mussamlare hon har ett stort gäng men hon älskar att få fler, Denna kommer nog på hedersplatsen och hennes döttrar får titta men inte röra, det är nog lungt, den yngsta är 10 år, och då vet de att mammas grejer rör man inte. Ska försöka komma ihåg och fota de andra mössen.
Fick en avi igår, stort brev Södert fick myror i huvudet, Sdert hm... kortis det betyder inte Södertörn, när jag lagt mig i går kväll ramla poletten rätt. Då visste jag vad det var för brev

Cicki sa...

Biggan: Du är inte rädd då att Kajsa läser här nu.....:-)