onsdag 20 januari 2010

Lady Ga Ga

Världens vackraste Melina har hälsat på idag. Vi har sjungit och dansat och gjort vågen, Imsat Spindel, Ridit Ranka och Prästat mormors lilla Kråka. Melina har bubblat och skrattat och pratat så numera ska jag kalla henne för Lady Ga Ga. Morfar och Melina har spelat tamburin och busat.

Jag är så kär i denna unge så det gör nästan ont i hjärtat. Hur ska det bli när jag får biologiska barnbarn när man känner det så här nu? Just nu känns hon som solstrålen i vårt liv.

7 kommentarer:

Bim HD sa...

Ja, du - vad säger man???
Utanför 145mils-strecket??? Stilla undran...
Må så grankott...
kramis...

Cicki sa...

Bim: Nu förstår jag inte vad du menar?

Kesu sa...

Haha! Du vet väl vem Lady Gaga är? Jag har skrivit en notis om henne idag, därför vet jag.

Cicki sa...

Kesu: Jag vet inte speciellt mycket om henne än att hon sjunger, har knäppa kläder och att det ryktas att hon är en han....:-) Vart hittar man din notis då?

Kesu sa...

Då vet du vad jag vet! :) Min notis kommer nog inte ut förrän i februari. Tror jag. Är inget speciellt alls, skulle bara följa bilden när hon hälsar på drottning Elizabeth. Som frilansare får man skriva om mycket ...

Cicki sa...

Kesu: Kul grej att få skriva om. Det är väl det som gör frilansandet så roligt att man får göra så mycket olika saker. Så tyckte jag det var i alla fall när jag höll på med mitt. Nackdelen är ju oron för pengar och att man ständigt måste jaga nya jobb. Men det är en charm i det också, speciellt när man får jobb för att de ryktesvägen hört positiva saker talas om en.

Moster Ma sa...

Man blir sån. Egna eller nästan egna har mindre betydelse!