torsdag 21 januari 2010

Nyfiken i en strut

Så här kan man också ligga och kika när "mamma" bloggar. Han tittar fram under bildskärmen. .....:-)

13 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, tittut!

Klimakteriehäxan sa...

Å som jag gillar randiga katter, precis som den här!

Cicki sa...

Annika: Han har blivit extra rolig sedan han blev ensam katt i familjen. Ofta ligger han uppe på TV:n och kikar fram. Undrar hur han ska göra den dagen som tjockTV:n åker ut.....:-)

K-häxan: Han är inte helrandig utan har stora vita fält men allt det grå och svarta är randigt. Han är väldigt udda tecknad. Men världens tjusigaste.....:-)

Mie sa...

Ha ha uppmärksamhet till varje pris:)

Cicki sa...

Mie: Totalkoll på vad man gör....:-)

Biggan999 Svart och vitt sa...

Bäst att hålla koll på matte, man vet aldrig vad hon får för tokiga ideer

Cicki sa...

Biggan: Precis. Det är nog så han tänker.....:-)

KB sa...

Han är för söt den lilla Elvis- pojken! Majken gillade också att ligga på tjockteven. Nu när vi har en sån där flat TV, vad den nu heter, så hade som tur var I en liten stereo som vi fick. Den står nu bakom teven och på den ligger madame Majken emellanåt. Där har hon total järnkoll på vad som händer i huset, och framför allt på vad sonen gör! De är för goa de små liven.

Kram

KB

2ne sa...

Koselig med godt selskap :-) Mye fint og lese igjennom på bloggen din som gir mange tanker.... Ønsker deg en riktig god helg.

macozaza smycken sa...

Jag vill också ha en katt som tittar fram från de mest konstiga ställen. =P

Kanske blir det så snart också? Letar musfångare/sällskap/titt-utare till Kenzo-hunden, för fulla muggar.

Cicki sa...

KB: Vad skönt att Majken hittade någon ny plats. Den nervklene ligger väl i mattes knä, kan jag tänka mig.....:-)

Tone: Han är en mycket sällskaplig katt. Du har så mycket fint på din sida också som jag brukar titta på. Ha en skön helg du också.

Helene: Där på landet bör det väl vara rätt enkelt att hitta en katt. Hoppas du hittar någon snart så både du och Kenzo får sällskap. Fixar han katter?

Le Loup sa...

Elvis är en fin katt :)
Styre envisas med att ligga framför bildskärmen, han hjälpte mig att farma igår kväll, det var många ofrivilliga "Do you really want to sell this horse, etc, etc?" igår. Men han hade roligt, det är det som räknas, har jag förstått.

Cicki sa...

Shirouz: Jodå, Elvis brukar också testa att ställa sig framför skärmen. Men då är jag stentuff och motar honom åt sidan så han kan lägga sig bredvid istället. De är för roliga de små liven.